Szerintetekmaz normális ha egy negyedikes szülei arra kényszerítik a gyereket,mhogy velük eggyütt dolgozzon egy cseresznyésben?
Ti mind annyira szolgalelkűek vagytok, hogy simán elfogadjátok ha lenyuulják a fizetéseteket?
Hogy a munkátokért más veszi át a jutalmat?
Bocs de nektek mi a bajotok?
5 éve történt.
Számít ez?
Ti magatoknak elraknátok a pénz azon részét, amiért a gyereketek dolgozott meg?
"Weboldalunkra 16. életévét be nem töltött személy nem regisztrálhat. A regisztráció során felhasználó nyilatkozik és szavatol, hogy 16. életévét betöltötte."
Tudod, mi a te bajod? Egy elkényeztetett kis pisis vagy, akinek ki van nyalva a feneke, semmi kötelességtudatod nincs, itt rontották el a szüleid. Persze, csak ha nem kamu a kérdés.
Nekem nem úgy tűnt, mint akit ez súlyozan traumatizált, nem hinném, hogy szakember szükséges.
Azért mert sérelmez valamit, nem szorul ilyen segítségre.
Láthatóan nem is azzal volt baja, hogy munkát kellett végeznie. A fizetését keveselte.
Valószínűleg a pszichológus ő is ellenezné a gyerek dolgoztatását munkahelyen.
Zsebpénz amit a szűlő csakúgy ad vagy egy komolyabb otthoni munkát, jó eredményt az iskolában megjutalmaz.
Gyereknek nem feladata pénzért dolgozni, ezzel segítve a szülők megélhetését, ami nem létszükségletre kellett neki.
Nyaralásra nem volt pénz. Az nem létszükséglet.
A töbségetek a gyereketek munkájából menne el nyaralni, ha épp nem futná rá.
Hát.... azthiszem nektek sem ártana egy pszichológus, és tudom hogy nekem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!