Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt a szüleim ?

Miért csinálják ezt a szüleim ?

Figyelt kérdés
22 vagyok ,van egy kevésbé komoly kapcsolatom(egyenlőre,idővel lehet ,hogy komolyabbra fordul) 3 hónapja vagyunk együtt. Eddig ha elmentem otthonról és este jöttem meg, állandóan azt láttam rajtuk,hogy feszültek, stresszelnek, mondogatták vigyázzak magamra. De olyan szinten ,hogy már zavaró volt . Amit mindig betartottunk,hogy a megadott időpontban otthon voltam. Ma az országnak szinte másik végébe kellett elmenjek ezzel a sráccal . Tegnap derült ki,én szóltam is ,hogy ez van. És ma mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne,hogy elmegyek. Egesznap jó kedvük volt,kérdezgettek a srácról,tényleg most éreztem először azt,hogy nem ellenzik ezt az egészet mikor az ország másik végébe kellett menni. Eddig ha csak a városba mentünk sétálni már akkor bestresszeltek. Ennek az az előzménye ,hogy a srác elvált ,ismerik . Nincs vele mas bajuk,csak ,hogy miért pont közeli ismerőssel. Meg apám egyébként a fiúkhoz amúgy is így állt hozzájuk.
2021. okt. 30. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
A szomszéd Mari néni rábólintott a kapcsolatotokra, és ettől megnyugodtak.
2021. okt. 30. 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem voltatok az ismerősök szeme előtt, így nem zavarja őket, tehát máshol azt csinálhatsz, amit akarsz. De ha együtt látnak titeket otthon, az nem tetszik a szüleidnek,mert ciki az elvált pasi. Én ebben látok a titok nyitját.
2021. okt. 30. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
az ország másik végébe? nem a szüleihez mentetek? mert akkor érthető lenne- azt hinnék a szüleid,hogy komoly a dolog, ha bemutat téged otthon.Vagy lehet azt hitték,odavisz?
2021. okt. 31. 06:18
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Költözz el! Soha többet ne állj velük szóba.
2021. okt. 31. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!