Örülnél, ha olyan gyereked születne mint Sheldon Cooper?
Aki hihetetlenül okos, IQ-ja 187. Emlékezete olyan, mint a fényképezőgép. Szinte minden témakörben járatos, noha tudása megmarad az elméletek szintjén.
Bár szociális képességei alulfejlettek, nem érti a humort, a gúnyt, az iróniát, az emberi érzelmeket és szituációkat. Nehezen ismeri fel a szarkazmust. Nem tud titkot tartani. Környezetét gyakran kioktatja. Számos kényszerbetegsége van. Életét szigorú szabályok szerint éli, például minden hétfőn ugyanazt az ételt eszi.
Nem tudom... Úgy érzem hogy egész életemben meghurcoltak. Még nem is vagyok olyan okos, csupán 120-as iq-val. A többi gyerek csak érezte hogy más vagyok és kiközösítettek. Onnantól kezdve kőbe vésetett hogy elkallódjak.
Persze felnőttkoromban pszichológus segítségével visszatértem a társadalomba. De még így is fáj hogy úgy ítélnek el mások hogy nem is akarnak megismerni.
Komolyan, mikor csapódik már be az az aszteroida?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!