Hogy tudnám ezt a helyzetet megoldani? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Anyám ötvenes korosztály, folyton mondogatja huszonkét éves létemre, legyen már párom, gyermekem. Mondtam már hogy egyiket sem szeretnék. Szerinte az életnek csak úgy van értelme, sőt muszáj egy társ aki majd gondomat viseli (összekeveri a bejárónővel, de nem mai korosztály, és vidéki). Kínomban már egy lány havert hazudtam barátnőnek, sőt bevallottam, hogy aromantikus vagyok. Erre kicsit csalódott volt, de utána erősködött hogy apám sem szereti őt, de nélküle nem lehettem volna a húgommal, ráadásul szeretem a gyerekeket.Igen, öt percig elviselem őket, dédelgetem, de az nem egy plüss, a gyermekvállalás többől áll. Köszönöm, nem szeretnék hajnalban kelni, vagy feláldozni a szabadidőmet rájuk pihenés helyett, ráadásul magától nem lesz gyerek. Már komolyan a meddőket irigylem, hogy van elfogadható okuk a társadalom számára. De ha akarnék gyereket sem maradnék egy szeretetlen kapcsolatban azért. Mit tudnék tenni? Gyakran tanulás közben csak ezért odahív magához, marha idegesítő. Lécci ne írja senki hogy álljak a sarkamra, már elmondtam anno százszor ahogy fent írtam, de arra is van válasza, egy idiótával nem lehet mit kezdeni.2021. okt. 30. 13:56
11/13 anonim válasza:
hát ha olyan nagy probléma neked elmehetsz az is megoldás csak akk vidd magaddal anyukádat
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezért írtam többes számban
2021. okt. 31. 09:04
13/13 anonim válasza:
viszont az is lehet h csak még idegesebb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!