Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha anyám azt mondja...

Normális ha anyám azt mondja nem szeretem? 19F

Figyelt kérdés

Foglalkozni szoktam vele, át szoktam ölelni amikor otthon vagyunk, szóban, tárgyakban egyaránt kifejezem neki, de akkor is azt mondja hogy nem szeretem és hogy többet kéne vele foglalkozzak.. nem tudom mit kéne nyújtanom még ezen felül, van barátnőm és dolgozom.

Más családokat hoz fel példának, kisgyerekhez is hasonlított, hogy ők bezzeg mennyire szeretik az édesanyjukat.. tudtommal az én korosztályomban már normális a szülőtől való eltávolodás és nem pedig fordítva. Most ezért is sírt ma telefonban, és azért is mert a bátyám aki rendőrként dolgozik elhanyagolja amivel szerintem nem lehet semmit csinálni mert ilyen a személyisége, nem egy érzelgős fajta..

A férjével sem ápol jó kapcsolatot több okból is. És olyanokat vág hozzám, hogy mindenki csak "belerúg". Sokszor úgy viselkedik mint egy 14 éves.. Úgy érzem hogy ezeket rajtam vezeti le mint lelki szemetes kukán. de én is "panaszkodhatnék" mert

Életemben egyszer sem foglalkozott velem igazán Édesanyám/Apám sem. Egyszer sem ültek le velem beszélni bármiről, hogy mit szeretnék az életben. Egyáltalán nem törekedtek arra, hogy vigyem valamire. Soha nem szoktak hívni, hogy jól vagyok-e stb. Elegem van, hogy a többi családtagom balf@szsága miatt kell ezzel foglalkoznom.

2021. okt. 29. 23:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd emg miért gondolja így.
2021. okt. 29. 23:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális ha a szülő a gyerekétől koldul szeretet. inkább szabadulna meg a szar párkapcsolatától, hogy kialakíthasson normálisat egy őt értékelő férfi vagy nő oldalán.
2021. okt. 29. 23:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem a fajtát

Érzelmi zsarolas

2021. okt. 29. 23:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Jobb késő mint soha, haver. Elmondom az igazat.

Sajnos anyád egy seg*fej érzelmi zsaroló. Téged meg a tesódat próbálja meg örökre maga mellett tartani, mert nincs semmi értékelhető, élvezhető dolog az életében a gyereken kívül és még a házassága is egy rakat xar. Anyád fél, hogy egyedül marad, ezért minden áron azt akarja, hogy ráakaszkodj, és ne tudj elválni tőle. Érzelmileg fog sakkban tartani.

Az is lehet, hogy a barátnődre féltékeny, hogy “elvesz” téged tőle. Tipikus jellemvonás az ilyen érzelmi zsarolóknál sajnos, csak ő lehet fontos neked, se a feleséged, se a gyerekeid nem számítanak mellette.

2021. okt. 30. 00:04
 5/18 Savlekotő ***** válasza:
100%
Utolsó jól látja ez a baj azokkal akik csak szülni tudtak de nincs életük a házasságuk halott,semmi élvezetük nincs,a felnőtt gyerekeiken akarnak élősködni, férj pótlókat unalom űzőket szórakoztató udvari bolondokat csinálni elmarva mellőlük a kapcsolatokat. Beteges érzelmi zsarolók..
2021. okt. 30. 00:13
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg elfogja marni a végén az összes normális kapcsolatodat.... Illetve tiltsd le. Van ilyen opció is trlelfonon is. Blokkolod a hívását. Muszáj, hogy bekaocsold az énvédő mechanizmust. Kulonben tonkre tesz. Papíron az anyad. Egyebkent meg nem. Az ikyen nem az. Mar bocsi. Mindenki jobbat érdemel ennel.
2021. okt. 30. 00:22
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem normális, édesanyád jelenleg érzelmileg zsarol és ennél csak rosszabb lesz. Tudom, írni könnyebb, mint megtenni, de próbáld meg leépíteni és ne engedd, hogy befolyásoljon. Ne törődj vele, ignoráld. A #4-es bővebben kifejtette a lényeg viszont egyértelmű: kerüld el.
2021. okt. 30. 00:55
 8/18 anonymousreview60 ***** válasza:
64%
#2,4,7:+1
2021. okt. 30. 08:30
 9/18 anonim ***** válasza:
32%

8

Enyém nem ér lájkot? Ugyanazt mondtam akiket lájkoltál csak tömören...

Kirekesztő egy alak vagy...

2021. okt. 30. 09:01
 10/18 anonymousreview60 ***** válasza:
66%

Te is érzelmileg zsarolsz, hihi. 😀

De nesze bammeg, ott a lájk.

2021. okt. 30. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!