Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy édesanyám nem...

Normális, hogy édesanyám nem engedi, hogy a barátom átjöhessen? 20L

Figyelt kérdés
Igen tudom…nagyon gáz, hogy 20 évesen még anyámmal élek, de ez van…
2021. okt. 28. 00:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
21%
A helyedben leüvölteném a fejét, 20 éves vagy, nem vagy a tulajdona, állj ki magadért! Nem azt mondom hogy ne tiszteld anyukádat de tudasd vele hogy hol a helye mert ez nagyon nem az ő dolga.
2021. okt. 28. 12:39
 22/36 A kérdező kommentje:

Épp ez a baj..

Minél erőteljesebben és harsányabban próbálom érvényesíteni az akaratomat, annál mérgesebb lesz és mindig előhúzza a “vegyél vissza a stílusodból” kártyát…:(((

2021. okt. 28. 12:56
 23/36 anonim ***** válasza:
56%
Hát pedig ha az ő lakása, akkor ez van. Én azért beszélnék vele többször erről, hogy kiderüljön, tényleg csak nem akar vele foglalkozni, vagy pedig más áll a háttérben. És nem, ne üvöltsd le a fejét, nem csak majom módjára állhatsz ki magadért.
2021. okt. 28. 12:57
 24/36 anonim ***** válasza:
94%
Akkor menjetek a sráchoz.
2021. okt. 28. 16:22
 25/36 anonim ***** válasza:
68%
Az én anyám is ezt csinálta. Állandóan balhézott, ha hozzám akart valaki jönni vagy direkt bunkózott a pasimmal. 1 potenciális jó kapcsolatomat szét is cseszett. Nem akart balhés családi hátteret a srác, ahol utálják...érthető, én sem akarnám, 21 évesen viszont még nem volt lehetőségem elköltözni. Neki a fő baja az volt, hogy tündi-bündi kedvenc lányának, a nővéremnek nem volt pasija, sőt 23 évesen még szűznek hitte. Mikor ő vitt haza valakit, szinte lakomát szervezett, udvarias és kedves volt a pasijával, akkor jöhetett amikor csak akart. Szóval vannak ilyenek.
2021. okt. 28. 18:53
 26/36 A kérdező kommentje:

24

Nem mehetunk folyton a srachoz…milyen szar lehet mar neki is belul, h anyam nem engedi at…nagyon megalazo

2021. okt. 28. 19:27
 27/36 anonim ***** válasza:
67%
Hajtsd ki az anyádból, hogy mi a baja vele. Addig ne ereszd, amíg normális választ nem ad. Ilyet nem fog tudni, és előbb-utóbb meg fogja unni, hogy szekálod, és beadja a derekát. Neki se jó az állandó konfliktus. És nyugodtan lehetsz vele addig utálatos, pl látványosan kerüld a társaságát, ne csevegj vele. Érezze, hogy amit csinál, az elfogadhatatlan.
2021. okt. 28. 21:28
 28/36 anonim válasza:
91%

Az én anyám is ilyen volt… 50-ből egyszer ha átengedte páromat, de akkor baszki születettfeleségekbe nyomta -_- Csili-vili ház, három fogásos ebéd, vacsi után desszert, kedves kis poénok, velem is teljesen másképp viselkedett, tényleg mint a filmekben, a tökéletes, vicces, kedves, csinos anyuka szerepet hozta .

Egy idő után rájöttem, hogy csak akkor jöhetett át hozzám bárki, ha volt kedve meg energiája ezt a teljesen más látszatot kelteni..

2021. okt. 29. 01:27
 29/36 anonim ***** válasza:
66%

De, zavarnátok, ugyanis a közös helyiségekben összefuttok.

Nekem sem oké, hogy még hétvégén is puccban kell álljak, mert a gyerekem barátja vagy barátnője nálunk van, hiába kedvelem őt vagy a barátnőjét. Egyszerűen feszélyez.

Hétvégén szeretek a magam dolgával foglalkozni, pihenni!, olvasni... nem pedig főzőcskézni, vagy épp a csaj véget nem érő monológjait hallgatni.

2021. okt. 29. 08:17
 30/36 A kérdező kommentje:

Amm félreértesek vannak..

Nem minden hétvégén jönne oda…. Egyszer szeretném, hogy átjöhessen. Főzni sem kell, mert főzök én. És az egyetlen közös helyiség a konyha szóval tényleg nem futnának össze.

2021. okt. 29. 09:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!