Normális, hogy édesanyám nem engedi, hogy a barátom átjöhessen? 20L
Épp ez a baj..
Minél erőteljesebben és harsányabban próbálom érvényesíteni az akaratomat, annál mérgesebb lesz és mindig előhúzza a “vegyél vissza a stílusodból” kártyát…:(((
24
Nem mehetunk folyton a srachoz…milyen szar lehet mar neki is belul, h anyam nem engedi at…nagyon megalazo
Az én anyám is ilyen volt… 50-ből egyszer ha átengedte páromat, de akkor baszki születettfeleségekbe nyomta -_- Csili-vili ház, három fogásos ebéd, vacsi után desszert, kedves kis poénok, velem is teljesen másképp viselkedett, tényleg mint a filmekben, a tökéletes, vicces, kedves, csinos anyuka szerepet hozta .
Egy idő után rájöttem, hogy csak akkor jöhetett át hozzám bárki, ha volt kedve meg energiája ezt a teljesen más látszatot kelteni..
De, zavarnátok, ugyanis a közös helyiségekben összefuttok.
Nekem sem oké, hogy még hétvégén is puccban kell álljak, mert a gyerekem barátja vagy barátnője nálunk van, hiába kedvelem őt vagy a barátnőjét. Egyszerűen feszélyez.
Hétvégén szeretek a magam dolgával foglalkozni, pihenni!, olvasni... nem pedig főzőcskézni, vagy épp a csaj véget nem érő monológjait hallgatni.
Amm félreértesek vannak..
Nem minden hétvégén jönne oda…. Egyszer szeretném, hogy átjöhessen. Főzni sem kell, mert főzök én. És az egyetlen közös helyiség a konyha szóval tényleg nem futnának össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!