17 éves lányt engednétek 37 éves pasival járni?
28# mint írtam 14 év a beeegyezési korhatár. Innentől maga dönti el mindenki mi fér bele.
Ha 18 lenne a lány akkor is hőbörögnél? vagy szerinted egy lány 17 évesen még fejlődik aztán 18 évtől az ő dolga? Hogy külnöböztetsz meg egy 17 évest egy 20 évestől látszatra, hm? VAgy ha bejön neked egy20 évesne kinéző lány, jól elbeszlgettek ,d e közi hogy 17 akkor dobod csak a kora miatt?
Nem fogadnánk kitörő örömmel de tenni nem sokat lehet 17éves hamarosan nagykorú Ha túlon túl tíltod még az ellenkezőjét éred el
Csak imátkozni lehet hogy a lányod észhez térjen
Most nem azért, de sok nőt ismerek akik 14-16 évesen jártak 35-40es palikkal.
Amíg benne vagy tiniként, addig izgalmas, felnőtt férfi aki komolyan vesz, stb.
De az ilyenek fura mód dobják ezeket a lányokat amikor elérik a 20-23 éves kort.
És akkor aztán el lehet gondkozni azon, hogy ténylegesen milyen vágyai vannak annak a férfinak. Kivel jártál x éven át, kivel élted meg az első élményeidet, ki formálta a szexuális kultúrádat.
Ha mondjuk 10 éves kor lenne a beleegyezési, hány ilyen járna 11-12 éves kislányokkal mert hát legális. 🙃
Szóval ja, szerintem a magyar beleegyezési korhatár elég pedofil. Szerintem 21 éves kor alatt csak max 2-3 évvel idősebbel szabadna, legálissá tenni, csak hát....sokak csúnya kis titkai kerülnének napfényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!