17 éves lányt engednétek 37 éves pasival járni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 22:31
11/38 anonim válasza:
Azért szerintem a 17 és a 24 évesek nézhetnek ki tök ugyanúgy is.
13/38 anonim válasza:
úgyse maradnak együtt évekig. kavarnak pér hónapot mindkettő jól érzi magát és ennyi. HA a lány va elég józan és ezt belátja akkor nem lehet gond. HA az igazit keresi mellette akkor van a baj.
15/38 anonim válasza:
Én 29 vagyok és mégis állandóan elkérik a személyimet. Amúgy szerintem is beteg elméjű az a 37 éves, akinek egy 17 éves kell. Egy 17 éves még középsulis kamasz, ráadásul én személy szerint a nagykorúságot felemelném 21-re. A legtöbb 25 év alatti is nagyon gyermeteg gondolkodású manapság. Egy 40 körüli aki nála 20 évvel fiatalabb gimis lányokra gerjed, nos ott szerintem is van a fejben probléma, hogy csak kislányoknál mer kezdeményezni. Szerintem sem egészséges és 20 év ide-oda, nem összehasonlítható, mondjuk pl. egy 30 éves egy 50 évessel, akik már mindketten dolgoznak, felnőttek, van tapasztalatuk, megfelelő önismeretük stb. Bár személy szerint nálam pl. max a +10 év ami belefér, lefele meg -3. 29N
16/38 anonim válasza:
Érdekes módon itt a GYIK-en nem egy olyan nő írt már, aki időssebb, de még mindig elkérik a személyiét. Milyen furcsa, hogy élőben a 29 éves nők inkább 5-10 evvel idősebbnek néznek ki. Nem igazán hiszem, hogy neked állandóan elkérik a személyidet. Olyan arccal már híres modell lehetnél talán.
17/38 anonim válasza:
14 év a beleegyezési korhatár itthon. Aki szerint beteges az gondolkodjon el azon hogy mi a törvény. Az állatvilágban is már ivarérettkortól szabad a vásár, dde ennél még kedvezőbb is a helyzet..
18/38 anonim válasza:
#17 akkor maradj az állatvilágnál, mi már kinőttünk belőle.
19/38 anonim válasza:
Nem lehet belőle kinőni, mert az ember is állat, rendszertanilag főemlős. Pl
a kb. 375 évvel ezelőtti ősünk egy félig hal, félig kétéltű volt (Tiktaalik). Hiába is takarózol a kultúra mögé, az eember csak egy fejlett majom. Akit sok esetben evolúciós algoritmusok irányítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!