Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki nincs jó kapcsolatban az...

Aki nincs jó kapcsolatban az édesanyjával, mi vezetett ideáig?

Figyelt kérdés
Nem olyan eset érdekel, ahol egyik szülővel sem jó a kapcsolat, hanem kifejezetten az édesanya esetére gondolok.

2021. okt. 27. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Ezer és ezer oka lehet amiért egy szülőgyerek kapcsolat megromlik.
2021. okt. 28. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk az hogy megbànta hogy megszult 36 évesen. Èlt volna meg. Soha nem foglalkozott velem.
2021. okt. 28. 07:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A mézesmázas felszín alatt egy mérgező, rohadt lelkű ember lakozik. Problémákat soha nem beszéltük meg. Minden úgy lett megoldva, hogy napokig egy kukkot sem szólt. Alig dolgozott pár évet életében. Apámmal tartatta el magát. Szült 5 gyereket és onnantól kezdve otthon ült ami miatt természetesen anyagi gondokkal küzdött a család igaz ebből gyerekként nem sokat fogtam fel. Anyám lopott, csalt, hazudott. Amikor már dolgoztam akkor megkereste otthon az elrakott pénzem és szó nélkül elvette pedig kapott rezsipénzt de abból sem tudott kijönni. Szólni nem volt hajlandó ha valamilyen csekkel elmaradt így volt, hogy kikapcsolták az áramot és a szemünkbe hazudott, hogy a vihar miatt nincs áram. Furcsa lehetett volna, hogy minden szomszédnál van csak nálunk nincs...a fizetési felszólításokat eldugtosta így a kb 12.000-es csekkből csinált kb 80.000-es fizetnivalót, mert ugye a visszakötést is ki kellett fizetni plusz az elmaradást és még ő volt az áldozat. Szeretett az áldozat képében tetszelegni. Mi, a gyerekei soha semmire se voltunk jók. Mindig a céltáblái voltunk. Hülyék vagyunk, lusták, semmirekellők...csak zabálni tudunk stb...már csak 1 testvérem lakik vele...hát róla is úgy beszél sokszor mintha a seggéből rángatta volna ki. Igen tudom, hogy a tesóm se tökéletes de anyám mindent túltol. Már ki szoktam osztani ha úgy beszél másokról ahogy. Szegény apám is dolgozott egész életében, hogy nekünk minden meglegyen, tűrte anyám fa**ságait aztán mire nyugdíjas lett meghalt. Kb hetente felhívom azért, hogy mi újság vele, meg mesélek az unokájáról aztán ennyi. Egy fél ország választ el minket így évente 1x találkozunk kb. Így belegondolva borzasztó sivár élete lehetett, hogy ki sem mozdult a faluból ahol laktunk, nem voltak céljai, anyagilag kiszolgáltatott volt (de javítani se akart rajta). Nem szeretnék olyan életet, mint neki volt és nem akarok olyan anya lenni, mint amilyen ő volt.
2021. okt. 29. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Annak ellenére, hogy saját tapasztalatból tudta nagyon is jól, hogy az nagypapa pedofil, mégis egyedül hagyott vele, heteket voltam náluk, mindenféle felügyelet nélkül.

Aztán amikor ötéves voltam rajtakapta a tatát a dolgon még ő volt lesokkolva.

Felnőttként még mindig egyszerűen nem értem miért.

2021. okt. 29. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!