Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek se stimmel valami...

Szerintetek se stimmel valami azzal kapcsolatban hogy Szilágyi István fiát még ezek után is így védi az Édesanyja?

Figyelt kérdés

Nem akarom véletlenül se védeni a fiát egy elmebeteg gyilkos semmi nem jogosít fel arra valakit hogy ilyet tegyen. De!! Én úgy látom az alapján hogy így védték a szülei, Édesanyja még most is mint hogyha lelkiismeret furdalásuk lenne és úgy gondolták volna hogy ezt érdemlik. A nénivel készült riportokban sose említi meg a férjét hogy szegény nem ezt érdemelte volna, inkább a fiát sajnálja!

Nekem ez alapján nagyon úgy tűnik hogy van valami amit elhallgatnak bántalmazhatták stb. Szerintetek?

2020. máj. 6. 13:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%
Demens a Mama.
2020. máj. 6. 13:31
 2/34 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nem fekete vagy fehér valami.

Nézd attól, hogy egy generáció ismerte, és volt pár komikus szerepe még lehetett gyarló ember az öreg.

Paudits Bélához tudom csak hasonlítani kicsit.

Egy lapra tették fel az életüket, több lábon sosem álltak holott az új világ, rendszer ezt követeli meg az embertől.

Nyilván egy betegség mindent keresztül húzhat, de ez egy kevésbé ismert ember esetében kutyát nem érdekel.

Valószínű, hogy az alapvető mentális betegség, ami a fiúknak volt is amiatt vált ilyen szélsőségessé, mert nem igazán voltak minta szülők.

De... Hallottról jót vagy semmit, nem tisztem ítélkezni és spekulációkba esni.

2020. máj. 6. 13:35
 3/34 anonim ***** válasza:
96%
Szerinte sajnos mentális probléma van az egész családnál. Úgy sajnálom a nénit. Ahogy élnek, az is mutatja, hogy valami nincs rendben. Szegénységben is lehet rendet rakni és tisztasagot. Általában azoknál az embereknél, ahol ilyen lomis és kupis az eletter, ott gond van sajna mentálisan is. (anyum szociális gondozó volt, szóval van fogalmam ezekről).
2020. máj. 6. 13:35
 4/34 anonim ***** válasza:
75%

a néni fel se fogja, mi van, olyan.

De szerintem is lehetett valami, ahogy itt is írta valaki, hogy a rosszabbat hozták ki belőle, akár veréssel, manipulációval, fiatalon, bármi...

2020. máj. 6. 13:40
 5/34 anonim ***** válasza:
90%
Értelmetlen szövegekkel írta tele a fiú a ház falait, ez skizofrén tünet, és nem került orvoshoz. A magyar törvények szerint aki elmebeteg nem engedi magát kezelni, azt nem is lehet kezelni, egészen addig, míg vér nem folyik. Kérdés, hogy a fiú idegbetegsége az ivás miatt lett, vagy már az ivás előtt is őrült volt.
2020. máj. 6. 13:47
 6/34 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem se tiszta valami.

Az tuti hogy a csávó skizofrén, a tegnapi riportban azok az üzenetek a falra írkálva...félelmetes. Az is rátett arra hogy bántotta az apját hogy mentálisan beteg, plusz még valami van ami miatt az anyja védi, az apja meg letagadta hogy megverte akármikor is. Lelkiismeret furdalás vagy bármi, de ezt mi soha nem fogjuk megtudni, bár én nem is akarom.

2020. máj. 6. 13:48
 7/34 anonim ***** válasza:
76%

" Szerintem se tiszta valami ".

NA hát ott aztán nem volt tiszta semmi.

Mint a hajléktalanok, egy lepukkant putriban.

Nem takarítottak semmit, trehányság volt az egész kalyiba.

2020. máj. 6. 13:57
 8/34 anonim ***** válasza:
67%

Szilágyi túl jó ember volt. Évtizedekig Győrben játszott és élt. Soha nem írta a helyi sajtó sem, hogy ivott volna, de nem lehetett mellette megmaradni, olyan büdös volt. A fia operatőrként dolgozott évekig. Az anyát nem értem. Annyit mondott most csak, hogy neki már csak ő maradt, ezért nem haragszik rá.

Tragédia látni, hogy közismert és szeretett emberek életének milyen rejtett hátsó élete volt, amibe jó ideig nem láttunk bele. Nem tudok mit mondani, fel sem fogtam még úgy igazából. Oda kellene figyelni az ilyen családokra, még a mai rohanó világban is. Szilágyi sokat letett az asztalra, de a magánélete (családostul) évtizedek óta romokban hevert.

2020. máj. 6. 13:59
 9/34 anonim ***** válasza:
29%
7-es, lehetne annyi eszed hogy gondolkozol mielőtt leírsz valami baromságot. Nem a házukra értettem hogy nem tiszta valami hanem a helyzetre.
2020. máj. 6. 14:01
 10/34 A kérdező kommentje:
Ezt én is olvastam, hogy már fiatalon is így éltek, nem fürödtek stb,ezek alapján nem fogható arra a kosz meg igénytelenség hogy idős és beteg a néni Arról nem is beszélve hogy sok család össze tenné a két kezét ha kaphatna önkormányzati lakást és kikerulhetnenek a nyomorbol Ők meg vissza utasították Ez nagyon nagyon furcsa
2020. máj. 6. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!