Szerintetek se stimmel valami azzal kapcsolatban hogy Szilágyi István fiát még ezek után is így védi az Édesanyja?
Nem akarom véletlenül se védeni a fiát egy elmebeteg gyilkos semmi nem jogosít fel arra valakit hogy ilyet tegyen. De!! Én úgy látom az alapján hogy így védték a szülei, Édesanyja még most is mint hogyha lelkiismeret furdalásuk lenne és úgy gondolták volna hogy ezt érdemlik. A nénivel készült riportokban sose említi meg a férjét hogy szegény nem ezt érdemelte volna, inkább a fiát sajnálja!
Nekem ez alapján nagyon úgy tűnik hogy van valami amit elhallgatnak bántalmazhatták stb. Szerintetek?
Én is ismerem a családot, a szánkópálya építéses sztorik maximum a külvilágnak szóltak. Annyi kis naiv ember van komolyan ezen a világon, hogy mindig elcsodálkozok.
Ez a család nem volt százaz, én magam láttam a "művész urat" tombolni, arrogáns volt és fennhéjázó, sose felejtem el. Anyuka pedig tanított ott rajzot, ahol apukám karbantartó volt suliban, elég hamar lapátra tették több iskolából is, mert akkor sem volt már szellemi topon, fogalmazzunk finoman. A környezetük ugyanígy nézett ki 40 éve is mint most. Hihetetlen, nem tudom hol szocializálódtak, lehet medvék közt barlangban, de nem akarom a medvéket bántani. A gyerek csak ugyanolyan lett, mint a szülők. Nem mondom hogy van mentség gyilkosságra, de meglepődni nem lepődtem meg rajta. De ezen a világon annyi naiv ember van, hogy már fáj. A gyerekverőkről meg sajátos véleményem van, nem írom le ide, de hasonló véleményem van róla,mint ami történt. Ki fegyvert ragad, fegyver által vész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!