Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek se stimmel valami...

Szerintetek se stimmel valami azzal kapcsolatban hogy Szilágyi István fiát még ezek után is így védi az Édesanyja?

Figyelt kérdés

Nem akarom véletlenül se védeni a fiát egy elmebeteg gyilkos semmi nem jogosít fel arra valakit hogy ilyet tegyen. De!! Én úgy látom az alapján hogy így védték a szülei, Édesanyja még most is mint hogyha lelkiismeret furdalásuk lenne és úgy gondolták volna hogy ezt érdemlik. A nénivel készült riportokban sose említi meg a férjét hogy szegény nem ezt érdemelte volna, inkább a fiát sajnálja!

Nekem ez alapján nagyon úgy tűnik hogy van valami amit elhallgatnak bántalmazhatták stb. Szerintetek?

2020. máj. 6. 13:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%
A bácsi nem volt szent. Halottról jót vagy semmit, de a bácsi tudott agresszív, erőszakos, fenyegető lenni. Jolika néni, a kis madárszavú, csendes asszonyka nagyon félt a férjétől, mert vele is sokszor durva volt. A fiától is félt, mert az is nyers volt szegény kis madárszavú nénivel. A két férfi pedig (apa és fia) nagyon nem bírta egymást. Jolika néni volt a villámhárító köztük, amíg bele nem fáradt és bele nem betegedett.
2020. máj. 12. 18:04
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

Én is ismerem a családot, a szánkópálya építéses sztorik maximum a külvilágnak szóltak. Annyi kis naiv ember van komolyan ezen a világon, hogy mindig elcsodálkozok.

Ez a család nem volt százaz, én magam láttam a "művész urat" tombolni, arrogáns volt és fennhéjázó, sose felejtem el. Anyuka pedig tanított ott rajzot, ahol apukám karbantartó volt suliban, elég hamar lapátra tették több iskolából is, mert akkor sem volt már szellemi topon, fogalmazzunk finoman. A környezetük ugyanígy nézett ki 40 éve is mint most. Hihetetlen, nem tudom hol szocializálódtak, lehet medvék közt barlangban, de nem akarom a medvéket bántani. A gyerek csak ugyanolyan lett, mint a szülők. Nem mondom hogy van mentség gyilkosságra, de meglepődni nem lepődtem meg rajta. De ezen a világon annyi naiv ember van, hogy már fáj. A gyerekverőkről meg sajátos véleményem van, nem írom le ide, de hasonló véleményem van róla,mint ami történt. Ki fegyvert ragad, fegyver által vész el.

2020. máj. 12. 18:15
 23/34 anonim ***** válasza:
93%
Ja és a kocsma nevét megadjam, ahol mind a 3 elitta az életét? Mert sokan azt állítják, hogy jaj a kedves szent szülőpár nem is ivott egy kortyot se soha. Aha, nem..
2020. máj. 12. 18:17
 24/34 anonim ***** válasza:
14%
A bácsi meg a fia ittak, de a néni nem ivott. A néni egy gyámoltalan, agyonkínzott kis asszonyka volt. Az iskolákból, ahol rajztanár volt, azért küldték el, mert nem tudott fegyelmet tartani, túl szelíd és csendes tanárnő volt. Ne bántsa a nénit senki!!!! A néni jó.
2020. máj. 13. 23:30
 25/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem csak azért küldték el. Súlyos hangulatingadozásai voltak már akkor is, nem volt százas, nagyon sok gyereknek meggyűlt vele a baja.
2020. máj. 14. 13:22
 26/34 anonim ***** válasza:
14%
Ő egy művész volt. A művészek mindig is hangulatemberek voltak. A tanítás börtön volt a számára. Béklyóba kötötte. Joli néni egy szabadon szárnyaló lélek lett volna, ha a tanári állás és a két férfi nem tartja béklyóban.
2020. máj. 14. 14:35
 27/34 anonim ***** válasza:
16%
Szülnie sem kellett volna, nem mindenkinek való az sem.
2020. máj. 14. 15:48
 28/34 anonim ***** válasza:
14%
Bántott téged ez a szegény néni? Miért utálod ennyire? Mit fröcsögsz itt ellene?
2020. máj. 14. 20:18
 29/34 anonim ***** válasza:
12%
Micsoda egy sérült lelkű, gonosz ember lehetsz! Itt fröcsögsz egy szegény idős néni ellen, aki most élte át élete legnagyobb tragédiáját! Hogy nem sül ki mind a két szemed! De sok ilyen gonosz ember van a magyar munkahelyeken. Mindenki ellen csak áskálódnak az ilyen elégedetlen nyomorultak.
2020. máj. 14. 20:21
 30/34 anonim ***** válasza:
88%
Én nem áskálódok, tényekről van itt szó, nem?
2020. máj. 14. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!