Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek se stimmel valami...

Szerintetek se stimmel valami azzal kapcsolatban hogy Szilágyi István fiát még ezek után is így védi az Édesanyja?

Figyelt kérdés

Nem akarom véletlenül se védeni a fiát egy elmebeteg gyilkos semmi nem jogosít fel arra valakit hogy ilyet tegyen. De!! Én úgy látom az alapján hogy így védték a szülei, Édesanyja még most is mint hogyha lelkiismeret furdalásuk lenne és úgy gondolták volna hogy ezt érdemlik. A nénivel készült riportokban sose említi meg a férjét hogy szegény nem ezt érdemelte volna, inkább a fiát sajnálja!

Nekem ez alapján nagyon úgy tűnik hogy van valami amit elhallgatnak bántalmazhatták stb. Szerintetek?

2020. máj. 6. 13:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
Még a Művész úr is védte a néhány évvel ezelőtti bántalmazás után a fiát a bíróságon..
2020. máj. 6. 14:16
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen igaza van a 7.-nek.

Inkább gondolkoznál 9.

2020. máj. 6. 14:24
 13/34 anonim ***** válasza:
88%

Nem verték soha a gyereküket. Csak nehezen jött össze a nagyon várt gyermek, és amikor végre megszületett, ő fiú lett az isten a szemükben. Imádták, és mindent megadtak neki, ráhagytak. Nemrég írta valaki a facebookon, hogy ott lakott a lakótelepen ahol a Szilágyi család. Az apuka szilveszterkor az akkor 4-5 éves fiának a leesett nagy hóból szánkópályát csinált. Mert a gyerek azt akarta. Mindent megtettek érte. Mi 1 utcával lejjebb laktunk mint a szilágyi család. A fiú csak 1 évvel idősebb nálam, és amikor tinédzser volt, akkor is mindig mindent megkapott. A szülők majomszeretettel csüngtek rajta. Soha egy rossz szót nem mondtak a fiúkra. Nagyon sokszor találkoztam Joli nénivel, mert anyum jóba volt vele. Szobrászművészként otthon dolgozott, és mindig ott volt a fiának. Emlékszem egyszer nálunk kávézott anyuval, amikor átjött a fia, és se egy köszönés, se egy "elnézést, hogy zavarok" vagy "anyu, tudsz segíteni?" szöveg nem volt. Csak átjött, és rácsapott az anyja kezére, és rámordult, hogy Éhes vagyok! . Jolinéni kedvesen mondat neki, hogy várj kicsikém, megiszom a kávét, és máris mehetünk. A srác egyszerűen kiverte a kávéscsészét a kezéből. Anyum állitotta le, hogy viselkedjen. De Joli néni akkor is mentegetőzött.

Apumnak este elmeséltem, erre ő annyit mondott, hogy annak a kölyöknek 2 akkora pofon kéne, hogy 2 hétig a nevére se emlékezzen.

Minél idősebb lett, annál agresszívabb. Mindent a szüleire zúdított. Ők csak tűrtek, és teljes szívből szerették. Én nagyon sajnálom Pisti bácsit, mert tényleg végtelenül kedves emberek voltak.

48/N

2020. máj. 6. 14:36
 14/34 anonim ***** válasza:
69%

7 es válaszolóval sok mindenben egyet értek, bár obszcén, ahogy fogalmaz.

Tiszta udvar rendes ház.

Gondolom ismerős ez sokaknak, erre volt igazán büszke a régi generáció.

Akinek a portáján nincs rend, annak a fejében se nagyon van.

Lehet régen más volt, de ezek a körülmények megbomlott elmére utalnak.

A fiú is valószínűleg sok mindent örökölt, nem volt bölcs dolog, hogy hagytak egy ilyen bomlott elmét idáig fajulni.

Ilyenkor, mikor a tragédia várható módon bekövetkezik meg megy a siránkozás.

2020. máj. 6. 14:52
 15/34 anonim ***** válasza:
73%

Nem akarok bunkó lenni, de ott az egész család mentálisan nagyon beteg sajnos.

Csak rá kell nézni milyen körülmények között élnek. Milyen felnőtt lett a fiúkból.

A kedves szülők,hogy nevelték ezt a gyereket, hogy egy agresszív, alkoholista, pszichopata lúzer lett. Szerintem a szülők keze is rendesen benne van a dologban. Ha egy gyereket szeretsz, következetesen nevelsz nem lesz belőle egy alkoholista, agresszív lény. Elrontották a nevelését,és ez nem attól függ,hogy valaki ismert színész a vagy sem. Sajnos az ilyen embereken nem lehet segíteni, mert nincs akaratuk se igényük arra ,hogy jobb legyen, hogy változtassanak az életükön. Hiába adnak az emberek pénzt, hiába takaritanak ki. Ezek szeretnek a mocsokban,koszban élni. Ideig óráig jó lesz de hamar vissza állnak az alap állapotukba. Még talán a színész volt a legnormálisabb a családban de a felesége biztos nem 100. Te aludnál abban a vér foltos ágyban amibe a férjedet meggyilkolták?!? Én be se bírnék menni abba a házba, nem ott élni.....

Valószínű amúgy így nevelték a gyereket, elkényeztették, és semmiért sem kellett felellőséget vállalnia. Ha kiengedik a börtönből majd a saját anyjával is végez.

2020. máj. 6. 16:38
 16/34 anonim ***** válasza:
86%
A páromnak tegnap meséltem, hogy a szomszédunk egyszer a másik szomszédba menekült, mert a fia elkezdte verni, be is került intézetbe egy időre, a néni pedig látogatta. Erre azt mondta, hogy szerinte a legtöbb ember így tenne, most az özvegynél is tejesen érthető, hogy félti a fiát és ha a mi gyerekünk tenné ezt biztos én (anya) is így lennék. Na én ezt valahogy nem tudom elképzelni
2020. máj. 6. 16:59
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy természetes anyai reakció. Egy anya köténye mindent eltakar - tartja a régi közmondás. Egy anya akkor is imádja a fiát, ha az betörő vagy gyilkos. Ez a normális anyai ösztön. Az anyai szeretet mindent felülír!! MINDENT.
2020. máj. 10. 13:49
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Elitta az agyát, és azt sem tudja, mit beszél. Aki végig issza az életét, és gyógyszerezik mellé, az ilyen lesz.
2020. máj. 12. 16:52
 19/34 anonim ***** válasza:
69%

13.

És arról van infód, hogy elváltak évekre, és akkor anyuka ott hagyta az apjára a gyereket? Erről mit tudsz?

2020. máj. 12. 16:54
 20/34 anonim ***** válasza:
84%

Akkor a sogorno vagy ki, miert mondja, hogy terorizaltak a gyereket? Talan mert az is volt, közben a kulvilagnak meg a szankopalyaepites is.

A gyerek utanoz. Ha verik, ver

2020. máj. 12. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!