Ez túlzás a részéről?
Anyukám azt akarja ne szelektáljam a ruháim között. Pedig már így is alig férnek a holmijaim. Szerinte lassan odáig halad a világ, hogy majd ruhát sem lehet venni majd, vagy csak nagyon drágán lehet majd hozzájutni.
48 éves nő vagyok. Tudod mennyire bánom, hogy lánykoromban, majd fiatal nő koromban, és további években mindig szelktáltam a ruháimat?
Tinédzserként apám fillérekért hozzájutott a tisza cipőkhöz. Évekig kaptam a cipőket apámtől amiket én borzalmasan utáltam. Soha nem hordtam, mindig a saját dobozában tartottam. 25 évesen egy nap a padláson nézegetve vagy 60 doboznyi tiszacipő volt, új állapotban, hiszen hordva sosem volt. A felét kidobtam. Ha most meglenne jó drágán eladhatnám. Hasonló ruhák amik ma nagy divat ( és drága), évekkel ezelőtt kidobtam őket, hiszen ki gondolta volna, hogy 80-as évek divatja újra visszajön.. Ma már bánom, hogy sok cipőt, csizmát, ruhákatm kabátot kidobtam. Ma már csak azokat dobom ki amik tényleg használhatatlanok.
Reálisan megnézve, szakadtak, kopottak? Jók rád?
Ha jó rád, és még hordható, akkor szerintem tartsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!