Szeretnék elmenni itthonról, de tartok anyáméktól. Mit tegyek? 18f
Szeretnék találkozni egy barátommal, mert már lassan 2 hónapja nem láttuk egymást, de nem tudom, hogy juthatnék el hozzá. Sajnos ő az ország egy másik pontján lakik, de mégsem annyira messze.
És az a bökkenő, hogy édesanyámék mindig próbálják megakadályozni azt, hogy én elmenjek. De nem értem miért, miközben itthon halálra unom magam (tudják jól), főleg így szünet alatt. Azt is tudják jól, hogy ezzel a barátommal érzem a legjobban magam.
Mindenki azt mondja nekem erre nevetve, hogy álljak a sarkamra, menjek el csak úgy szó nélkül. Ám könnyű ezt mondani, meg mondjuk végrehajtani se nehéz, de belegondolni meg egyenesen fáj, hogy mit kapnék ezért... lehet annyira feldühíteném őket, hogy a méregdrága cuccaim bánnák például. Vagy kitalálnának valami új őrületet, amivel még jobban lekorlátozhatnak ilyen téren. Szóval ezt nem tartom járható útnak.
Hogyan tudnám rávenni őket, hogy engedjenek el, mert itthon totál becsavarodok? Nem köt le a gépezés, a telefon, semmi.. csak vele akarok lógni.
Közben megpróbáltam anyámmal normálisan leülni beszélni, de az volt a válasza, hogyha elszökök, akkor ide többet nem kell haza jönnöm. 🙂
Idióta szüleim miatt nem marad egy rendes barátom sem, tényleg jobb lenne a halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!