Mit lehet tenni ha tartok a szüleim véleményétől barátnőmmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha bármit tesz, egyből arra gondolok hogy mit szólnak hozzá anyámék. Mi lesz erről a véleményük stb..
Vagy ha nincs olyan rend a lakásban és atjonnek anyuék mit szólnak, mivel sok segítséget kapunk tőlük illetve a lakást is az ő segítségükkel vettük..
2018. nov. 7. 17:34
1/9 anonim válasza:
Mondjuk el kéne vágni végre a köldökzsinórt és leválni érzelmileg is a szüleidről. Ha ez nem megy, akkor meg hagyd ott szerencsétlent, hadd találjon maga mellé normális embert egy ilyen óriáscsecsemő helyett.
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel,azért nem fogadtam el a segitseget és inkább albérletben nyomorogtam,többet dolgoztam,de a magam utján értem el amim van,saját lakás auto saját vállalkozás,stb,de ott nem anyu rendezi be a hálót nem anyu választja a tapétát,nem anyu dönt mindenben és nem remegek h mit szol hozzá ha van önállő életem. A külön háztartás lényege h nem anyu dirigál és nincs remegés miatta,nem kéne ennyire függni v tőlük,vagy haza kell menni.. Nálunk pl otthon a nők rabszolgák voltak,én kitörtem mert én nem cseléd leszek és bejárónő ágybetét..
3/9 anonim válasza:
2: Gratulálok, ügyes vagy, hogy teljesen egyedül családból hozott tudás nélkül megtaláltad a vállalkozó közeget és helyt tudsz állni benne!
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a szüleidnek nincsenek olyan nagy elvárásai a barátnőd felé, mint gondolod. Csak szeressen.
5/9 anonim válasza:
Előző Tudást az iskola ad és magadnak tanulsz,a családnak ehhez semmi köze az csak lehuz,sajnos a legnagyobb hazugság a szülői család hogy ott alanyi jogon szeretet tisztelet érzelem joérzes van,nincs,tisztelet a kevés kivételnek. Minél előbb le kell válni anyagilag érzelmileg nem tul lihegni remegni ezen, és élni kell a saját életünket,nem függeni tartozni.. Akárkivel beszéltem beszélek a volt családja csak visszahuzta lenyomta korlátozta gátolta,értem itt a volt családot a szülőket, nem a sajátot,mert a sajátot mi választjuk..
6/9 anonim válasza:
5: Arra gondoltam, hogy én pl. értek az ingatlanhoz és a pénz beosztásához, és ezt a családból hozom. De nem értek a vállalkozáshoz, mert alkalmazottnak neveltek és mindenki alkalmazott volt. Más meg vállalkozó családban nő fel. Én nem látom át, mi kell egy vállalkozáshoz, hiába tanultam az iskolában vállalkozási ismereteket.
7/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerü. Inkàbb olyanokon gondolkodj, hogy tegyél rendet, ne a bnödre vàrj. És akkor mikor Anyucika àtmegy, majd a rendet làtja.
8/9 anonim válasza:
Az, hogy ha még ezen az agyi szinten vagy, tök fölösleges Neked egy barátnő, pláne még össze is költözni vele.
9/9 anonim válasza:
Ez a sokadik kérdésed. Azért, mert te is érzed, hogy itt valami nagyon nincs rendben.
Eleve gáz, hogy felnőtt emberként úgy rettegsz a szüleidtől, mint egy 8 éves, aki nem meri elmondani, hogy fekete pontot kapott, mert beállítják a sarokba.
Szerinted ez így rendben van?
Mi lesz, ha egyszer gyereketek születik? Amikor azt mondod, hogy a család az első, akkor ki lesz az a család? A saját gyereked és az anyja, vagy a te anyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!