Hogy mondjam el Apunak hogy elhagytam a kabátom?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé szétszórt vagyok, és ez nem az első alkalom hogy elhagyok valamit.
Ez egy eléggé drága, jóminőségű kabát volt, amit nem is olyan régen kaptam. Hogy kéne neki elmondanom, hogy elhagytam?
2021. okt. 15. 10:27
11/17 anonim válasza:
Józanul kabátot elhagyni nemigen lehet, ha végig nem veszed észre hazafelé, h. nincs rajtad, biztosan be voltál állva. Te írod, hogy rendszeres ez a dolog, nyilván nem a semmitől.
13/17 anonim válasza:
Ördögöd van: 2005-ös az album.
A francért tudunk mindenben is politikai áthallást találni🤦♀️
14/17 anonim válasza:
Hát én is hagytam el tiniként kabátot, de részegen. Józanul el nem tudom képzelni, sok mindent hagytam már el, de a kabát az azért elég feltűnő.
Nagyon ezen nem lehet mit szépíteni, kérj bocsánatot, meg elégedj meg egy olcsóbb darabbal utána.
Én lehet vennék inkább a spórolt pénzemből, kínaiban, turkálókban viszonylag olcsón vannak.
16/17 anonim válasza:
#11 a mostani hülye időjárásban szerintem simán lehetséges. Reggel megfagysz nélküle, délután meg le kell venned, különben megsülsz. Kézben cipeled, bárhova mész és elég, ha egy pillanatra megfeledkezel róla.
17/17 anonim válasza:
Apa, elhagytam a kabátomat. Így. Aztán nem kell csodálkozni, hogy legközelebb nem valami márkás szrt kapsz, mert minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!