Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el Apunak hogy...

Hogy mondjam el Apunak hogy elhagytam a kabátom?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé szétszórt vagyok, és ez nem az első alkalom hogy elhagyok valamit.

Ez egy eléggé drága, jóminőségű kabát volt, amit nem is olyan régen kaptam. Hogy kéne neki elmondanom, hogy elhagytam?

2021. okt. 15. 10:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Apa ne haragudj de valahol elhagytam a kabátom. Visszamentem, kerestem de már nem találtam. Ha nincs kabátod akkor közöld, hogy szeretnél egy másikat...mondjuk tőlem drágát biztosan nem kapnál újra.
2021. okt. 15. 10:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondani neki, simán, hogy ne haragudj, de elhagytad. Ha nincs más kabátod, akkor plane, meg ne fázz. Nem fog örülni neki hidd el, elvárja hogy a gyerekében legyen annyi felelősség, hogy ne hagyjon el dolgokat amiket kap,de a gyereke vagy, nem fog örökké haragudni.
2021. okt. 15. 10:34
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Hogy lehet elhagyni egy kabátot?

Nem tűnik fel, hogy kilépsz és fázol?

2021. okt. 15. 10:35
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
jézusmari hány éves vagy kérdező...
2021. okt. 15. 10:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg, hogy lehet elhagyni egy kabátot?

Írd ki fészre, ha fővárosi vagy, ott a Pesten találtam csoport, vidéken is tuti találsz adott városi csoportot.

Ha buszon hagytad, akkor talált tárgyak, ha szórakozóhelyen, akkor az ottaniakat kell keresni, stb.

Egy kabát nem tűnik el csak úgy.

2021. okt. 15. 10:53
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

5.hát talán úgy hogy az esernyőt is sokan a buszokon felejtik bár kabát észrevehetőbb de ki tudja van amikor leveszi azt megfeledkezik róla és siet leszállni :D

én a suliban hagytam a kabátom egyszer, mert teljesen elfelejtettem és azt is hogy hol tettem le

2021. okt. 15. 10:56
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
Pont így.... Már ha elhagytad, és nem eladtad.
2021. okt. 15. 11:02
 8/17 anonim ***** válasza:
17%
Na téged is csak turkálóból öltöztetnélek. Nem érdemled meg, hogy jó minőségű ruhadarabjaid legyenek. Ha nem tudod megbecsülni amiért megdolgozik az apád, akkor járjál meztelenül. Nem ártana némi diákmunka neked, hogy ráébredj a pénz nem magától terem.
2021. okt. 15. 12:13
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
Készítenék neki valamit, amit nagyon szeret. Miközben megkínálom vele, elindítanám neki a Kistehén tmTanczenekartól a Feri elvitte a kabátom c. számot, és megbeszélném vele, hogy vegyünk egy újat, és mennyi idő alatt fogom lediákmunkázni az árát. Például.🤷‍♀️
2021. okt. 15. 12:18
 10/17 anonim ***** válasza:
11%

Nézd, itt a zene:

[link]

Brownie vagy nutella bomba recepteket meg találsz a neten. ;)

2021. okt. 15. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!