Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy anyuka a kislánya halála után is fenntartja és frissíti az Instagram oldalt, ahol a súlyos beteg gyerek életét tárta a nyilvánosság elé?

Figyelt kérdés
Mai napig olyan képeket és képaláírásokat posztol, amik azt sugallják, hogy még él a kislány. Hutchinson–Gilford-progéria szindrómás (HGPS) volt, és fél éve halt meg. Az oldal PayPal linket is tartalmaz, ott gyűjti anyuka a pénzadományokat még mindig.

2021. okt. 7. 18:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
De ezek szerint te sem az utcán vagy a költségek miatt?
2021. okt. 9. 11:49
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

" Mondjuk logikus, hogy baromi drága lehetett a folyamatos orvosi ellátás, nem sajnálom tőlük, ha az se sajnálja, aki pénzt küld még mindig."

Így van. Könnyen lehet, hogy minden tartalékukat felélték, adósságba keveredtek...

2021. okt. 9. 11:53
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár tényleg érdekel milyen betegséged van, mert képzeld, én is beteg vagyok és nekem is voltak nagy kiadásaim.

Jenleg is egy közel 1,5 milliós műtét előtt állok, mert képzeld, a TB nem áll mindent.

Megoldom, persze. Diák vagyok, szóval kedvezőbb hitelt tudok felvenni, meg vannak akik segítenek.

De most inkább szenvedjek még 3 évig, mert a 200 ezres nettó kezdőbérből még neadjisten meg is kell élljek és ennyi idő alatt gyűlik össze a pénz? Én lennék a szégyen ha netántán elfogadnám a segítséget?

Szerintem te nem is tudod miről van szó, mert a szüleid dolgoztak meg azért a pénzért amiből a te betegségedet finanszírozták. Próbáld meg ezt az összeget egyedül összehozni, adott esetben 3-4 órás diákmelókból, melynek fele elmegy albérletre, rezsire, kajára, stb.

Mert érdekes módon apáról nincs kép ezen az instagram oldalon.

2021. okt. 9. 12:11
 44/47 anonim ***** válasza:
30%

Nem fogom itt leírni, mert olyan ritka, hogy beazonosíthatóvá válnék ha ide írnám. Azt meg nem akarom, mivel ez egy anonim oldal. Én is álltam magamnak a költségeimet, mert 33 éves vagyok már.

Én azokat nem bírom, akik "erőszakosan", már már követelőzve írnak egy postot, hogy adakozzanak már az emberek, mert jaj szegény gyerek...

2021. okt. 9. 12:31
 45/47 anonim ***** válasza:
De ez az egész kérdés nem is arról szólt bakker. :D
2021. okt. 9. 12:46
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
De hol volt erőszakosan írva, hogy adakozzanak? Csak ott van egy paypal link és ennyi.
2021. okt. 9. 13:47
 47/47 anonim ***** válasza:
23%
Ez az az Életke vagy mi? Mert akkor Tibiatya évekkel ezelőtt kivesézte. Amit akkor írtak róla mindent elmond. Szánalmas a halott gyerekkel haknizni a pénzért
2021. okt. 9. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!