Mit gondoltok arról, hogy egy anyuka a kislánya halála után is fenntartja és frissíti az Instagram oldalt, ahol a súlyos beteg gyerek életét tárta a nyilvánosság elé?
" Mondjuk logikus, hogy baromi drága lehetett a folyamatos orvosi ellátás, nem sajnálom tőlük, ha az se sajnálja, aki pénzt küld még mindig."
Így van. Könnyen lehet, hogy minden tartalékukat felélték, adósságba keveredtek...
Mostmár tényleg érdekel milyen betegséged van, mert képzeld, én is beteg vagyok és nekem is voltak nagy kiadásaim.
Jenleg is egy közel 1,5 milliós műtét előtt állok, mert képzeld, a TB nem áll mindent.
Megoldom, persze. Diák vagyok, szóval kedvezőbb hitelt tudok felvenni, meg vannak akik segítenek.
De most inkább szenvedjek még 3 évig, mert a 200 ezres nettó kezdőbérből még neadjisten meg is kell élljek és ennyi idő alatt gyűlik össze a pénz? Én lennék a szégyen ha netántán elfogadnám a segítséget?
Szerintem te nem is tudod miről van szó, mert a szüleid dolgoztak meg azért a pénzért amiből a te betegségedet finanszírozták. Próbáld meg ezt az összeget egyedül összehozni, adott esetben 3-4 órás diákmelókból, melynek fele elmegy albérletre, rezsire, kajára, stb.
Mert érdekes módon apáról nincs kép ezen az instagram oldalon.
Nem fogom itt leírni, mert olyan ritka, hogy beazonosíthatóvá válnék ha ide írnám. Azt meg nem akarom, mivel ez egy anonim oldal. Én is álltam magamnak a költségeimet, mert 33 éves vagyok már.
Én azokat nem bírom, akik "erőszakosan", már már követelőzve írnak egy postot, hogy adakozzanak már az emberek, mert jaj szegény gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!