Vajon jó döntés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A szüleimmel a kapcsolatom az évek alatt megromlott.. Tetőzte az hogy a mostoha apukám unokaöccse a párom ma már 2 éve... Ez megsinylette végleg az otthoni kapcsolatunk ugyanis ők qz egészből annyit látnak hogy a falu mit szól? Mert hogy mostoha unokatesok vagyunk... Közbe meg semmi vérkötelek.. 20 éves vagyok és egy idelye saját otthonra vagyok a párommal és a kutyusunkkal! Nagyon ritkán talizunk és egy éve kb együtt sr aludtunk mert sehova nem mehetek nem cigizhetek itthon holott 3 éve dohányzom vendéglátásba dolgozom ha túl oraznom kell megy a balhe hogy hát a főnökkel beszélnek mert ilyen nincs hogy túlóra állandóan meg hát vendéglátás van hogy heti 6 napot kéne menjek de alibi megy alibi hátán mert ha megyek dolgozni a szüleim felháborodnak hogy ilyen a világon nincs hogy ez így van... Tény hogy sokat kell nekik hazudjak a kapcsolatom érdekében de ha ezt nem teszem meg elvesztem a szerelmem! Talált a főnököm albit nekem mert szeretne ha nem kéne utazzak és árban megfelelő kutyát is vihetnénk, de foggalmam nincs hogy ezt a szüleim hogy fogadják... Mondták hogy ha elmerek költözni akkor nincs testvérem nincsenek szüleim és ment a nagy vita.. Nagyon tartok ilyenektől... Foggalmam sincs hogy mit tegyek... Tudnátok segíteni?2021. okt. 6. 16:36
11/12 anonim válasza:
"Mondták hogy ha elmerek költözni akkor nincs testvérem nincsenek szüleim és ment a nagy vita.." Hát van egy rossz hírem, egy ideje már költözés nélkül sincsenek ezek.
12/12 anonim válasza:
Ne hagyd magad zsarolni.A párodat leszámítva mindenkép költöznék.Itt az ideje hogy végre önnálósodj.Nem lessz könnyű de a te helyzetekbe ez az egyedüli megoldás.A falunak meg ők akarnak megfelelni nem te.Itt te vagy a lényeg nem a falú.A a testvéreddel is csak adig tudják megszabni hogy ne legyen kapcsolatod míg nem nagykorú.De ilyen esetben álltalában majd pár hét után ők rohannak utánad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!