Ez mennyire ciki szerintetek?
24 éves vidéki fiú vagyok, most végeztem egyetemmel. Budapesten találtam munkát, néztem pár albérlet szobát, kezdésnek nem tudok majd egy egész lakást fizetni. Azt terveztem hogy majd holnap felmegyek 3-4et megnézni és ezek közül választok.
Szüleim felakarnak velem jönni minden áron. Mondtam nekik hogy elég nagy vagyok már, egyedül is el tudom dönteni. De nem, nagy veszekedés lett, mert hogy ők neveltek fel és jót akarnak azzal hogy feljönnek velem, hogy tudják biztonsagos jó környezetbe leszek. Most 20-25 évesek előtt majd bemennek a lakásba és okoskodnak...irtó ciki szerintem, le fognak égetni előttük. Sosem fogok tudni önállósodni, mindig jönnek mqjd utannam.
Amikor ti elköltöztetek, mentek veletek a szüleitek nézelődni?
Egy esetben lehet ciki: ha te egy kis anyámasszony katonája vagy csak "nagyfiúskodni" akarsz és ezt a leendő lakótársak is látják. Akinek egészséges viszonya van a szüleivel, annak nem ciki a jelenlétük. Lehet felnőttként is megjelenni nyilvánosan velük.
A szüleid fogják fizetni az albit, valóban több tapasztalatuk lehet lakás ügyben és nyilván jó szándékból teszik. Szerintem fogadd el a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!