Milyen apa az, aki nem védi meg a gyerekét az anyja bántalmazásától?
Nem azért mondják azt, hogy az apa hibája is, mert alaptalan a dolog.
Ha mindkét szülő dolgozik és az egyik szülő otthon teljesen kijelentkezik a gyereknevelésből, akkor a másik szülő idővel bele fog bolondulni.
Vannak apák, akik maguknak valók és megközelíthetetlenek, alig vesznek részt a család életében. Mivel a keresetük sokszor magasabb az anyáénál, ezért úgy gondolják, hogy ők megtették a magukét.
Pontosan ez volt nálunk is. Apám céges ember és 3x annyit keresett, mint anyám, de otthon már nem csinált semmit. A munkaidejük közel azonos volt, mégis rámaradt minden. Naná, hogy idegbeteg lett.
A legrosszabb mégis apám megközelíthetetlensége volt, aki egyszerűen nem tudott kommunikálni a gyerekeivel. Ma is csak akkor beszélünk telefonon 1 percet, ha én hívom fel. A postással többet beszélgetek havonta.
Szerintem neki csak egy aktuális projekt voltunk.
Sokáig haragudtam anyámra, mert hirtelen haragú volt és szigorú, de ma már megértem. Munka mellett 3 gyereket nevelni és vinni a háztartást kikészíti az embert.
Nem meglepő módon nagyapám is ugyanilyen volt, meló a gyárban, aztán otthon semmi, pedig nagyanyám is dolgozott.
Az "én keresem a pénzt, majd te ellátsz minden mást" ideje rég lejárt.
23!
Minden tele van ezzel a hírrel. Olaszországban anyuka megkéselte a 2 éves gyerekét, aztán bevitte az üzletbe és letette a kassza szalagra....
14-es tette föl a legfontosabb kérdést, megismétlem:
"Te ki vagy, hogy ennyi mindent tudsz?"
Tippem szerint
a) kotnyeles anyós;
b) kotnyeles szomszéd, egyéb ismerős, távoli rokon;
c) senki, mert ez egy troll kérdés.
Tessék választani!
Egy tipp: az anyuka a gyerekkel próbálta megfogni az apukát, de balul sült el a dolog, így most a gyereket büntetni. Az apuka meg úgyszintén.
Mindenesetre gané mind a kettő, embernek nem nevezhetőek.
a) hasonló környezetben nő fel és nem lát benne kivetnivalót
b) nem tanult meg, nem, hogy másért, magáért se kiállni-apum pl. egy nárcisztikus anya mellett ezt nem tanulta meg és ölbe tett kézzel hagyta, hogy anyám keverje a szart, ahelyett, hogy egyszer megállította volna.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!