Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbuktam volna apaként?...

Megbuktam volna apaként? Tényleg ennyire rossz apa vagyok? Szerintem jogosan féltem de ő ezt nem érti.

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Előre is bocsánat, ha kicsit hosszú lesz, de megpróbálom röviden összefoglalni.

Na szóval a helyzet a következő; az én egyszem 15 éves kislányom a közelmúltban mesélte el nekem hogy együtt van egy fiúval aki 20 éves!! 3 hónapja együtt vannak. Na most felmerül a gyanú, hogy miért csak most mondta el! Mert amit nem mondanak el azt okkal teszik! Csak azt titkolják amivel valami nem oké, amivel valami nem kóser!

Na de mikor ezt elmondta, iszonyú ideges lettem. Nem tudok a tudattal megbarátkozni, és fogalmam sincs mit csináljak. Nagyon kiborultam. Szerintem még ráérne a fiúzással, de biztos vagyok benne, hogy ezzel más szülö is így lenne ! Neki ez még korai. Volt mikor azt hazudta hogy a legjobb barátnőjével találkozik aztán kiderült hogy ezzel a fiúval volt, és akkor így ezekután csodálkozik hogy nem bízok benne. Naponta 12-13 órákat dolgozom. Sokszor csak késő este érek haza, és előfordult már, hogy akkor még itthon sem volt a lányom. Nem tudom olyankor merre mászkált és mit csinált 0-24-ben nem lehetek vele.

A lányom oda van érte és rengeteget veszekszünk, mert nem értünk egyet. Nem tudom mennyire lehet ezt mondani egy találka után de akkor mondjuk "ismerem" a fiút. Tenyérbemászó egy alak ! Tiltom tőle, de suli után nem tudom figyelni, mert mint írtam dolgozom ezért busszal jár haza.

Én nagyon szeretem a lányomat, és mindent megadok neki, de úgy érzem elkényeztettem. Magasról tesz rá, hogy én mit érzek. Csak egyszer érezné azt amit én..Már másképp gondolná! Egy vele egykorút még csak-csak elfogadnék de egy 20 évest eszem ágában sincs!

Nagyon sokat balhézunk, múltkor azt vágta a fejemhez hogy rossz apa vagyok, mindentől tiltom és túlzásba viszem... Talán azért is lett ilyen, mert egyedül neveltem igaz az anyja lelépett. Mindennap egyre távolabb vagyok érzelmileg a lányomtól akaratom ellenére s közben megőrülök.

Hogyan kéne ezt az egészet megoldanom mihamarabb?

2021. okt. 3. 18:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
90%
Hiába van igazad, semmit sem tehetsz! Nekem állati szigorú szüleim voltak, gyakorlatilag sehova sem mehettem soha a különórákon kívül. hidd el, megoldottam, hogy találkozzak a pasimmal, közel 1 évig még csak azt sem tudták a szüleim, hogy van barátom. Nem engedték volna, úgyhogy el sem mondtam nekik. Te ráadásul nem is tudod felügyelni a lányodat, hiába tiltod, nincs semmi értelme.
2021. okt. 3. 19:00
 12/47 anonim ***** válasza:
97%

Tiltsd csak, olaj a tűzre.

Ne vele pótold ami neked hiányzik.

30 vagyok, én is fiúztam ennyi idősen.

2021. okt. 3. 19:02
 13/47 anonim ***** válasza:
75%

"beszélgess vele arról, hogy miben különbözik egy 20 éves fiú (férfi) szexualitása és 15 éves kislányétól"

ERRE kiváncsi lennék! Ugyanis semmiben, egy 20 éves még közel sem férfi és egy 15 éves sem kislány!

2021. okt. 3. 19:15
 14/47 A kérdező kommentje:
De könyörgöm egy 15 éves kislányról beszélünk, nem 18 éves vagy ilyenek, hogy ennyire természetes legyen a szexuális élet is!
2021. okt. 3. 19:17
 15/47 anonim ***** válasza:
95%
Pedig az 🤷🏼‍♂️
2021. okt. 3. 19:18
 16/47 anonim ***** válasza:
52%
Milyen érdekes ha egy hasonló kérdés van akkor ott halálra szidják a 20 évest hogy miért gyerekkel kavar, itt meg az apa a hülye hogy nem tartja ezt normálisnak. Döntésétek már el hogy mivan🤦‍♀️
2021. okt. 3. 19:20
 17/47 anonim ***** válasza:
91%

A 18 éves kor csak jogi szempontból érdekes. Akkor már joga van elköltözni otthonról, ha valami törvénybe ütközöt tett, azért már csak ő felel, 14 év alattival nem léphet szexuális kapcsolatba, legálisan vehet alkoholt, stb.

Épp kibontakozó párkapcsolati szempontból teljesen mindegy, hogy 15-18-20 évesről beszélünk. Ott nem a kor a lényeg, hanem a tapasztalat.

Mondom ezt úgy, hogy én 20 évesen csókolóztam először. Hidd el, szarul ment, hiába voltam már 20.

Amúgy ha úgy vesszük tényleg nem normális. Párszáz éve annyi idősön már szültek a lányok, most meg csak randizgatnak itt össze-vissza, s semmi komoly. Hallatlan...

2021. okt. 3. 19:26
 18/47 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
74%

Vegyél nekik egy csomag óvszert.

"Tenyérbemászó egy alak!"

Nem csak a tenyeredbe mászik bele, ha érted mire gondolok ;)

2021. okt. 3. 19:30
 19/47 anonim ***** válasza:
95%

15 évesen már nem kislány, itt valamit benéztél.

Sajnálom, hogy ennyire nehezen tudod elfogadni, de a lányod kezd felnőni és ez ellen nem tudsz tenni semmit, az lenne a legjobb, ha nem is akarnál.

Szexelni meg nehogy azt hidd, hogy csak nálatok tudnak. Hidd el, ha akarják, össze tudják azt hozni sok más helyen is (gyakorlatilag bárhol, bármilyen napszakban).

2021. okt. 3. 19:55
 20/47 anonim ***** válasza:
97%

Az én anyám engem nagyon hasonló erős kontroll alatt tartott. Nem ezért (már csak azért, sem mert fiú vagyok (és nem vagyok homoszexuális), de mindig tudni akarta hol vagyok, mit csinálok, mikor jövök haza... Leural és a mai napig nagyon nehéz szabadulni tőle (anélkül, hogy tapló lennék) az én életemet ez megkeserítette.

Jövő csütörtökön leszek 22. Elképesztően magányos vagyok, alultáplált, frusztrált... ""szingli""... Szerintem részben azért mert, minden létező dologtól óvott... Nem lettem férfi. El tudod képzelni, hogy ez mit jelent...

Én nem tudom lányok esetében ennek mi a következménye (és elhiszem, hogy őszintén aggódsz), de hagyd őt. Az ő élete... Több, mint valószínű, hogy nincs veszélyben (pusztán azért, mert 20 éves). Az pedig, hogy jön a serdülő kor és megnő az érdeklődés a lányod iránt az egy teljesen természetes folyamat és neked is fel kell dolgoznod.

2021. okt. 3. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!