Ha a szakdolgozat értékelésénél minden rossz, szó szerint. Ami a konzulensem szerint jó azt a bíráló lehúzta, egy jó szó sincs megbuktam?
Pontot nem látom, mert azt a védésen kapjuk. De akkor mit védjek meg ha minden rossz?
Annyira elvette a kedvem, hogy inkább abba hagyom az egészet
Na most egyrész egyetem függő a dolog osztályzásnál, nekem úgy volt, hogy:
belső konzulens meg a külső bíráló adott 1-1 jegyet, plusz a védésre kaptam mégegyet, ennek a 3-nak az átlaga adott egy végleges jegyet.
Bírálaton voltak kérdések?
Az, hogy ő lehúzta a dogádat, az semmit nem jelent, a védés csak annyi, hogy 10 percben előadod miről írtál. Ha te a palacsintakészítésről írtál, a külső bíráló szerint pedig unalmas és rossz recepted, de te védésnél bebizonyítod, hogy igenis így is lehet palacsintát csinálni, akkor nem bukhatsz meg.
Nem is hiszem, hogy lehet egyáltalán bukni akkor, ha leadsz egy olyan szakdolgozatot, amit a belső konzulensed (akivel elméletileg együtt dolgoztál) elfogad, hiszen papíron tartalmilag és külalakilag megfelelő a forma.
Bukás max akkor van, ha egyszerűen nem bírod megvédeni, mert fingod sincs a témáról (értsd kibaxtál egy csomó pénzt arra, hogy valaki megírja, de olyan hülye vagy, hogy nem olvastad el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!