Kiálnátok magatokért ,Vagy halgatnátok?
Régebben sok barátom volt ,de aztán mindegyik kezdett el hagyni. Aztán be jött a karantén amikor már szinte mindenkit elveszítettem és nagyon mély pontra kerültem. A nyári szünet után el kezdődött a suli és 1 barátot sikerült szereznem és még 1 fiúm is lett. Kezdett minden sokkal jobb lenni ,már nagyon jól érzem magamat és a fiúval is sokszor találkozunk és remekül érezzük magunkat. Aztán jöttek a szülők...
Tudom hogy jót akarnak meg minden ,de teljesen elveszik a jó kedvem. Amiért a fiúval sokat találkozom ezért lecsesznek ,de amikor meg keveset mozdultam ki a házból akkor azért csesznek le.
Szóval szabályokat állítottakbe hogy mikor találkozhatunk és hát... Nagyon keveset lehetünk együtt. Ez még talán elviselhető ,de az apukám
olyanokat mond hogy:
„lesz még rajta kívül csomó más pasi"
„minek ölelgeted?"
Stb...
Anyukám meg:
„nem is illetek össze"
„biztos szereted?"
„nem azt mondom hogy ellentétek vagytok egymásnak ,de kb olyanok vagytok hogy te vagy a tűz ő pedig a föld"
Stb...
Lehet hogy most jót akarnak ,de teljesen el veszik azt a maradék örömömet ami van. Lehet hogy most tényleg keveset vagyok otthon,de most melyiket válasszam? Azt hogy otthon feküdjek és nyomkodjam a telefont ,vagy a barátommal el menjünk sétálni és bármi mást csinálni. De őszintén bevalva nagyon lehúznak lelkileg.
Szóval lényegében ti helyettem ki álnátok magatokért és meg mondanátok a szüleiteknek amit kell. Vagy pedig halgatnátok és csinálnátok azt amit mondanak.
Imádnivalók az ilyen szülők, akiknek soha semmi nem jó, és mindenbe bele kell legalább egy kicsit ugatni...
Mondd meg a szüleidnek, hogy a kéretlen tanácsaikból nem kérsz, majd szólsz, ha kíváncsi vagy a véleményükre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!