Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiálnátok magatokért ,Vagy...

Kiálnátok magatokért ,Vagy halgatnátok?

Figyelt kérdés

Régebben sok barátom volt ,de aztán mindegyik kezdett el hagyni. Aztán be jött a karantén amikor már szinte mindenkit elveszítettem és nagyon mély pontra kerültem. A nyári szünet után el kezdődött a suli és 1 barátot sikerült szereznem és még 1 fiúm is lett. Kezdett minden sokkal jobb lenni ,már nagyon jól érzem magamat és a fiúval is sokszor találkozunk és remekül érezzük magunkat. Aztán jöttek a szülők...

Tudom hogy jót akarnak meg minden ,de teljesen elveszik a jó kedvem. Amiért a fiúval sokat találkozom ezért lecsesznek ,de amikor meg keveset mozdultam ki a házból akkor azért csesznek le.

Szóval szabályokat állítottakbe hogy mikor találkozhatunk és hát... Nagyon keveset lehetünk együtt. Ez még talán elviselhető ,de az apukám

olyanokat mond hogy:

„lesz még rajta kívül csomó más pasi"

„minek ölelgeted?"

Stb...

Anyukám meg:

„nem is illetek össze"

„biztos szereted?"

„nem azt mondom hogy ellentétek vagytok egymásnak ,de kb olyanok vagytok hogy te vagy a tűz ő pedig a föld"

Stb...

Lehet hogy most jót akarnak ,de teljesen el veszik azt a maradék örömömet ami van. Lehet hogy most tényleg keveset vagyok otthon,de most melyiket válasszam? Azt hogy otthon feküdjek és nyomkodjam a telefont ,vagy a barátommal el menjünk sétálni és bármi mást csinálni. De őszintén bevalva nagyon lehúznak lelkileg.

Szóval lényegében ti helyettem ki álnátok magatokért és meg mondanátok a szüleiteknek amit kell. Vagy pedig halgatnátok és csinálnátok azt amit mondanak.

2021. okt. 2. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Imádnivalók az ilyen szülők, akiknek soha semmi nem jó, és mindenbe bele kell legalább egy kicsit ugatni...

Mondd meg a szüleidnek, hogy a kéretlen tanácsaikból nem kérsz, majd szólsz, ha kíváncsi vagy a véleményükre.

2021. okt. 2. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
mennyi idős vagy kérdező? de igen szerintem állj ki magadért, az első leirta kb az én véleményemet is. ha elmultál 18 akkor meg semmi beleszólásuk.
2021. okt. 2. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Ha felnőtt vagy akkor saját döntésed, nem szólhatnak bele max tanácsot adhatnak.
2021. okt. 3. 01:11
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Mennyi időt töltesz tanulással, milyenek a jegyeid?
2021. okt. 3. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Felesleges ilyenekben hallgatni rájuk. Menj és érezd jól magad a barátoddal. Ha nem illetek össze, majd rajossz te is, de nem éri meg megfosztanod magad attól, hogy társaságban boldog legyél.
2021. okt. 3. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
5ös oké és akkor el is költözik és önmagát tartja el? vagy azért a szülők pénze az jól jön?
2021. okt. 3. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!