Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbocsátanátok apukátoknak...

Megbocsátanátok apukátoknak ha azzal fenyegetőzne hogy megüt? 24/N

Figyelt kérdés
Csúnyán összevesztem apukámmal, a végén a fejéhez vágtam valamit ami régen történt, mire ő bedühödött és azt mondta én a gyereke vagyok és fékezzem magam, mert pofon csap.
2021. szept. 28. 14:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

Ha nem csapna meg, akkor megbocsátanám, de azért zokon venném, hogy egy 24 évessel szemben is ilyennel fenyegetőzik, főleg ha az illető nő.

Kissé agresszívnak tartom, és kerülném vele a gyakori találkozást.

2021. szept. 28. 15:25
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Tipikus gusztustalan csavarás. :) "jaj meg akar ütni! áldozat vagyok! áldozat vagyok!" - aztán persze megjegyzed, hogy csak pofonról volt szó.

Tényleg járna neked egy-két pofon, már csak ezért. ;)

2021. szept. 28. 15:52
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Nem ütött meg, ez a lényeg.
2021. szept. 28. 16:30
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Nem. Engem ne fenyegessen senki erőszakkal.
2021. szept. 28. 16:42
 15/22 anonim ***** válasza:
47%

Viccelsz? Ha szereted apádat, nem hogy megbocsátasz neki, de még csak meg sem haragszol érte.

Ha valójában megütött volna, akkor az véleményes lenne, ugyanis nőt eleve nem ütünk meg, mindegy, hogy a gyereke vagy sem.

Lehet, hogy ez egy szófordulat volt, mérgében mondta, nekem pl. többször kilátásba tették a szüleim, hogy szállanként húzzák ki a hajam, mégsem vagyok még kopasz (sőt, egy száll hajam sem hiányzik ilyen okból), de valahogy éreztem, hogy elértem egy határt, amit nem kellene feszegetni.

A szülő-gyerek kapcsolat nagyon fontos. Most már mind a ketten felnőttek vagytok. Ez ilyenkor egy kicsit átlakul, de a jelentősége nem csökken. Hatalmas hiba lenne ezt elrontanod, mivel felnőtt vagy a te felelősséged is ezt kezelni, és fenntartani. A szüklőknek is szükségük van rád, és neked is rájuk. Persze már/még nem az életbenmaradás a tét, meg tudtok lenni egymás nélkül, de érzelmileg rendkívül fontos a dolog. Sokszor nehzen megy a váltás, nehéz megérteni mindkét félnek, hogy itt már a felnőttek közötti kapcsolatról van szó, de ezt elő kell segíteni, és akkor minden jó lesz.

2021. szept. 28. 16:48
 16/22 anonim ***** válasza:
22%

Nagy ügy, én kapok a szíjjal a szüleimtől, de nem panaszkodok miatta.

16 F

2021. szept. 28. 18:10
 17/22 anonim ***** válasza:
29%

Te jó ég, ezek a válaszok...

Nyilván nem, megmondanám neki, hogy ha csak egy ujjal is hozzám ér, a börtönben fog megrohadni, és megszakítanék vele minden kapcsolatot.

2021. szept. 28. 19:44
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Én mondjuk nem fenyegetőznék üres szavakkal, hanem ha olyan a visszadurrogásod, akkor bizony betakarnálak, mint Zia-ul-Haq-ot a tányérsapka.
2021. szept. 28. 20:03
 19/22 anonim ***** válasza:
39%
nem tudjuk mi az elozmeny, mindenesetre egy felnott not pofozkodassal fenyegetni enyhen szolva nevetseges. ugyanakkor a sztori kedveert leirhattad volna hogy megis mivel idegesitetted fel ami miatt ezt mondta
2021. szept. 28. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
66%

Sokatok figyelmét elkerülte hogy a kérdező bepofázott az apjának.

Tehát: Apák megbocsájtanátok a lányotoknak ha bepofázna nektek?

2021. szept. 29. 05:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!