Ti megbocsátanátok az apátoknak ha megütne?
Nem egy laza kis arcsimogatást hanem egy erőből való ütést képzeljetek el,valamint ezután elindulna felétek kiabálva (nagy valószínűséggel folytatásért)de az öcsétek odaugrana és emiatt nem sikerülne több?
Lányként.
Nem. Nincs öcsém, csak 2 kutyám, akik közül szerintem egyikük kelne a védelmemre, de mivel a másik gazdiról van szó, nem valószínű.
Ha nem csak egyszerűen pofont adna - pofon esetén is qrva jó indoknak kell lennie -, hanem megütne, erőből, a továbbiakban félnék tőle, nem tudnám megbocsátani. Mondjuk... ha tételezzük fel, azért kapom, mert kiraboltam, ergo nem maradt semmi pénzünk, vagy betörtem valahova, ilyesmi, jogos lenne, ahogy az elvesztett bizalom is irányomban, de máskülönben szerintem soha.
Nem. Költöznék, mindegy mibe kerül. Nem jatszanám végig utána azokat a kínos szituációkat.
Bár engem érzelmileg nem érintene meg a dolog túlzottan, már rég elkönyveltem magamnak apámat. De az lenne az utolsó lépése a mi kapcsolatunkban. Utána nem látna többet.
attól függ. de sok lány van egyébként, aki el is várja egy határozott fiútól.
ha csak egy nevelő célzatú pofon, akkor nincs gond, de nyilván komolyabb verésről nem lehet szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!