Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez tényleg bántó vagy csak én...

Ez tényleg bántó vagy csak én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

2 éve volt a szalagavatóm de azóta is bánt ez a dolog és rosszul esik ha visszagondolok.

Apukám sokat van külföldön, ott dolgozik de ahhoz képest sűrűn jár haza (hetente). Amikor eljött a szalagavatóm direkt haza is jött kicsit hamarabb. Én sosem szerettem szerepelni, nem mondtam beszédet meg semmi csak az osztályommal énekeltem 2x meg ilyenek nyilván nem szerepelhet egyesével 3 évfolyamból mindenki. A lényeg hogy hazafelé a kocsiban beszólt apám hogy most amugy ő ennyi miatt jott haza? Ezért felesleges volt itt lennie. Meg mások szerepeltek minden én meg semmi. Hát mit csináljak? Cigánykerekezzek a színpadon? Mondtam neki hogy akkor többet senki ne jojjon el semmire még a ballagásomra se mert úgyse en leszek kiemelve a világ legjobb tanulójaként stb stb. (Végül nem volt ballagás a vírus miatt) És ezzel telt el a hazavezető út hogy sirtam meg ordítoztunk a kocsiban.

Na most ezt en reagáltam túl vagy tényleg bántó volt ? Elég érzékeny vagyok alapbol is de nekik sokszor tényleg semmi nem jó főleg apámnak.

20/L

2021. szept. 18. 13:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%

apád egy bunko, a szalagavatón nem kell feltétlen csinálni valami, ez meg h extrá így előadta magát h ezért jött haza? hát igen, mert a lányodnak ez egy életeseménye kb...

Viszont h te még 2év multán is ezen kattogsz, az már kicsit sok. Létező sérelem de könyveld elmagadban h apád bunko és lépj tovább ne pörögj rajta, szarul esett szarul esett. Éld az életed ne foglalkozz vele, ha hülyeségeket mondd oltsd vissza és kész már h van erőd belemenni a gyerekes játékaiba, amugy meg tojd le. Inkább élvezd az életet mint sem hogy ilyeneken szenvedj folyamat miközben értelmetlen mert nem lesz jobb.

2021. szept. 18. 14:45
 22/27 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is bántó volt,de az lett volna a jó válasz,hogy nem,nem csak ennyiért jöttél haza, hanem a családod és a gyereked miatt.Bár úgy tűnik neked ez nem jelent sokat.

Sajnos az olyan családok, mint a tiétek is,hogy a családfenntartó egy másik országban melózik, itthon meg minden megvan a családnak de a tagjai teljesen elidegenednek egymástól...

Nem ilyennek kellene lennie egy normális családnak.

De erről nem te tehetsz.

Két év szerintem is sok ,hogy ezen problémázz, akkor is ha rosszul esett.

Engedd el ezt a dolgot! Ettől sokkal rosszabb helyzetek is vannak, mégis felnőttünk.

Az én faterom azt sem tudta épp hányadik osztályba járok, pedig egy háztartásban élt velünk..

És ez csak egyetlen kis apróság volt ,ami bizonyítja,hogy alkalmatlan volt szülőnek.

2021. szept. 18. 15:58
 23/27 Haburc ***** válasza:
97%
Én azt javasolnám, ha már van munkád, költözz el otthonról, próbálj önállósodni. Ha van párod, próbáljátok meg együtt! Talán ez lenne a kiút számodra. Saját értékrended szerint élhetnél. Tudom nehéz saját lakásra szert tenni, kezdetben albérlet. De még ez is jobb, mint otthon rágódsz ezeken.
2021. szept. 18. 16:05
 24/27 anonim ***** válasza:
91%
Sajat erdekedben lepj tovabb.
2021. szept. 18. 16:42
 25/27 A kérdező kommentje:

22.

Sajnos igazad van teljesen elidegenedtunk nincs is meg az az elfogadás és megértés, összetartás nálunk.

2021. szept. 18. 20:01
 26/27 anonim ***** válasza:
94%

2 éves sztorin rágódsz? Menj szakemberhez, aki segít feldolgozni mindent, amit a szüleidtől kaptál.

Én is voltam, kb 95%-kal kiegyensúlyozottabb vagyok azóta és megtanultam elengedni a sok sz.rt.

2021. szept. 19. 09:06
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Alapból nem értem miért kell ekkora feneket keríteni egy szalagavatónak? Hiszen akkor még az érettségi sincs meg simán megbukhat az emberke.
2021. szept. 19. 09:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!