Miért olyan fontos, hogy 16 évesen kezdjenek dolgozni a diákok?
Nekem mindig volt motivációm tanulni, tesin meg rajzon kívül mindenből ötös voltam, talán néha négyes. Úgyhogy motivációgyűjtéshez nem kellett.
Én mindig spórolós voltam és már-már betegesen éreztem a bőrömön a pénz értékét, úgyhogy azzal sem volt gond, hogy szórtam volna, vagy túl sok mindent kértem volna.
Az igaz, hogy az önéletrajzban viszont nagy előny, abból hiányzik is.
Nem értem, hogy a kérdés elején milyen 300-500 forintos órabérről beszélnek.
Én 3 hónapot melóztam most nyáron végzettség nélkül egy gyárban és kerek perec 430.000 forintot gyűjtöttem.
Lehet nyugodtan lepontozni, ez az igazság. És nem szakadtam meg.
Én nemrég végeztem az egyetemen, azóta teljes állásban dolgozom. Abszolút hasznos volt a rengeteg diák munkás tapasztalatom. Megtanultam értékelni a jobb munkákat és rajottem, hogy mit nem akarok csinálni.
Kapcsolatokat is lehet építeni munka közben. Szerintem a jellemednek sem árt.
Egyébként rég nincs 500 forintos diakber, kicsit lekezelo az írásod.
35 minden hiába, ha itt vannak olyanok akiknek a vizes haverja kb 20.000 Ft-os órabérért dolgozik, nem napi 8 órát. Szóval legyen 18.000 az órabére:
(18.000 * 6) * 5 = 558.000 Ft egy heti bére (kézbe)
558.000 * 4 = 2.232.000 Ft
Ki ne találd már, hogy a vizes haverod havonta nettó kettő millió forintot keres. Aki ilyet ír, az életében nem dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!