Titeket hogy támogattak a szüleitek egyetem alatt?
Budán járok egyetemre, és Pesten lakunk, szóval a lakhatás meg van oldva, enni adnak és a ruházatot is állják, amíg nincs saját kerestem. Autót (se motort, se más járművet) nem kapok. A tanszert ők fizetik (rengeteg sportcucc, könyvtárból nem beszerezhető könyvek). Az edzéseimre fix összeget kapok, ha annál többet megyek egy hónapban, mint amire az elég, akkor én pótolom ki. Kontaktlencse valószínűleg saját pénzből fog menni. Laptopnak a harmadát fizettem, a plusz kellékeket én állom (egér, egéralátét, hűtőpad stb.). Plusz kajára csak azokon a napokon van szükségem, amikor 6.30-kor megyek és 20-21-kor érek haza, ezt én fizetem.
Diákmunkából havi kb. 25-30 ezer jön össze, ez a költőpénzem, de persze igyekszem félretenni belőle minél többet.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Miért nem mész levelezőre?
Dolgozhatnál teljes állásban, suli meg csak szombatonként.
Lehet, hogy nehéz, de ha jó életet akarsz, az mindig nehéz lesz.
Csak infóként, egy betanított munkás a McDonaldsban simán megkeres havi 140 nettót.
Ebből még akár albérletet is ki tudsz fizetni, de azért csak megengedik a szüleid, hogy 3 évig még otthon aludj..
Kaptam egy lakást, fizették a kaját, utazást, bulikát.
Cserébe 5.0+-os KKI-kal teljesítettem a féléveim és nem büfészakra jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!