Amikor nyolcadikban kiközösítettek az osztálytársaim, akkor semmit sem tettek ezzel kapcsolatban. Hiába mondtam el otthon és kértem segítséget, nem tettek semmit sem. Egy éven keresztül szekáltak, mindennap, ezeket leszámítva pedig nem szóltak hozzám, mindennap sírva mentem haza. Gimnáziumba egy távoli városba jártam, az volt a megváltás.
2021. szept. 14. 18:40
12/29 anonim válasza:
-testszégyenítés
-állandó hasonlítgatás az én kontómra
- ördögűzés szintű ordibálások, apróságok miatt
-konkrétan annak a megszabása, hogy mekkora lehet a hajam, 13 éves koromig
- ambícióim lefikázása
-faterom gyermekkoromban sem ällt ki értem senkivel szemben
2021. szept. 14. 18:55
13/29 anonim válasza:
Amit nem tudok megbocsájtani, az anyám alkoholizmusa. 6 éves koromtól elhanyagolt, piszkos ruhák, lyukas fogak, testkép-zavar. Mindenért én voltam a hibás. Ha józan volt, fűt-fát megígért, részegen üvöltözött, mindennek elhordott és rámcsapta az ajtót.
Volt, hogy otthagyott valahol, és elfelejtett értem jönni.
Mindenki tudta mi folyik, de senki sem segített.
15 év alkoholizmus után leszokott, de sohasem kért bocsánatot, amiért az egész gyerekkoromat tönkretette.
2021. szept. 14. 19:03
14/29 Lazy Lover válasza:
Hogy nem adtak jövőt nekem le se tojták a fejem apám állandóan ivott anyám dolgozott ha itthon volt akkor csak ordított mindenkivel más gyereket tisztességesen fel neveltek... Huu nem írok többet mert felidegeltem magam
2021. szept. 14. 20:57
15/29 anonim válasza:
Hogy egy éven belül (miután magam mégis elmentem dokihoz) kiderült 2 nem súlyos, de kezelendő betegségem is, amiknek egyértelmű jelei voltak, és nem tűnt fel senkinek, akkor sem, amikor a tüneteket szóvátettem otthon, de nem érdekelt senkit... Évekig azt hittem, hogy ez alapvetően normális, csak én vagyok béna, és hogy ez amúgy normális. Hát nem, és egy csomó kínlódást spóroltam volna meg, ha korábban kiderül, mint 20 évesen...
2021. szept. 14. 21:06
16/29 anonim válasza:
Azt, hogy az én gyerekkoromat tönkretették ,azt nagy nehezen elengedtem. De azt, hogy a gyerekeim életébe is belepiszkáltak, azt nem tudom megbocsátani.
2021. szept. 14. 21:08
17/29 anonim válasza:
Ő mondta meg, hogy milyen szakmát tanuljak. Az, hogy én mi akartam lenni az nem számított. Azóta felnőttem kitanultam még 5 féle szakmát, de egyikkben sem találtam meg a célom.
2021. szept. 14. 21:33
18/29 anonim válasza:
Amiért megcsinálták a testvéremet. Vagy legalább megvédhettek volna ellene...Nem volt nyugodt gyerek korom. Vert, sértegetett, lerombolta az egomat.
Köszönöm a csodás gyermekkort, a 18 év szenvedést. Önbizalomhiányos, szorongó fiatal felnőtt lettem.
2021. szept. 15. 00:42
19/29 anonim válasza:
mert apam konfliktuskezelesenek egyetlen lehetseges modja, ha elkezd torka szakadtabol orditani, ezzel megfelelmlitve az ellenfelet, alias a gyerekeit. az eredmenye, hogy ha barki idegen vagy ismeros ferfi felemeli a hangjat a kornyezetemben (plane ha ram), elbogom magam felnott no letemre, annyira felek
2021. szept. 15. 06:44
20/29 anonim válasza:
Azért, hogy nem váltak el, miközben utálják egymást, és ez erősen rányomja a bélyeget az itthoni légkörre. Szerintem mindenkinek jobb lett volna! Még itthon lakom 20-on évesen, de már nagyon tervben van a költözés, igazán felszabadító lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!