A gyereketek melyik párválasztásán akadnál ki a legjobban?
Már megint? És miért kell ezt nemekre lebontani?
Értem én, hogy valami miatt a leszbikussággal kapcsolatban pl toleránsabbak bizonyos emberek, de ez nem több puszta ostabaságnál.
Egy bűnözőt pedig pl nyilván senki nem látna szívesen sem a fia, sem pedig a lánya mellett.
Pl azért mert ha nőről van szó, akkor a szegényt egyből ki is húzhatjuk, mint opciót, mert egy magyar nő sosem menne nála szegényebb férfihoz.
Attól függ hogy milyen bűnöző.
Ha nem fizetett be egy parkolási bírságot időre,bliccelt a metrón vagy füvet termeszt és szív, az pont nem lenne bűn a szememben.
Egyértelműen bűnöző.
Róma? Nem vagyok rasszista.
Azonos nemű? Hát, nem probléma igazából nem zavar.
Szegény? Na aki ilyen az legundoritobb pénzéhes ember aki lenézi a gyermeke párját ha az szegény. Ez eszembe sem jutna.
10évvel idősebb? Hát ha a gyermekem lány akkor ez számomra közömbös. Ha fiú akkor furcsálknam de megtartanan magamnak a véleményem. Nem lenne abból sem probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!