Milyen nemű vagy, milyen nemű gyereked van, és milyen neműt szeretnél még?
Nő vagyok, nincs még, lányt akarok.
Mert tőlem a fiús dolgok nagyon távol állnak. Tudok játszani fiú gyerekekkel is, elég jól tudom szórakoztatni a fiú gyerekeket is (szoktam vigyázni egyre). De annyira távol áll tőlem az összes fiú gyerekekkel jövő dolgok. A kisautók kezdve az öltöztetès, meg egy kicsit a ksifiuknál elő szokott jönni a durvaság is. Eddig kislányoknál sose vetteklm észre hogy megütnè a szüleit, nem láttam még olyan haragot egy kislánynak mint egy kisfiúban külső szemlélőkènt.
Persze ez most nagyon nagy általánosításnak tűnik.
Kislányt szeretnék, talán azért mert én is az voltam :D
Ebben van tapasztalatom :D a kislány világban.
Furán hangzik tudom.
Még egy magyarázat lehet erre az,hogy nekem a családban mikor kicsi voltam,csak lányom voltak velem egykoruak családtagok ( unokatesók =5 lány, testvérem=1 lány, fel tesók is mind mind lányok)
3 lányom van, így szerettem volna mindig és sikerült. Nem lesz több baba.
A párom még azért szeretne egy fiút, nálam már kizárt mivel ha a kicsi eléri azt a kort szeretnék menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!