Szülő miért nézi el magának ha hibázik?
Az érdekel,hogy pl csinált valami rosszat a gyerek,de pár nappal később a szülő is azt csinálta mint előtte a gyereke az nem baj,de ha a gyerek csinálja az már baj.
Pl csütörtök a szemben lakó szomszéd gyerek kint hagytam a zárban a lakás kulcsot az anyja fél óráig üvöltött vele.
Adott neki egy tockost.
Erre tegnap látom,hogy az anya nyitja ki a lakást és ugyanúgy bent hagyta a kulcsot a zárba,
volt olyan is,hogy az anyja hagyta benne,erre a gyereket üvöltötte le.
Hogy is van ez szülők
Ha ti csináljátok jajj semmi baj előfordul,anyád is hibázik
Ha a gyerek akkor üvölteni kell és pofon vágni ?
Amúgy emlékszem velem is hasonló volt gyerekként
9 éves voltam,anya először küldött le a boltba és rossz tésztát hozztam,persze elküldött minden szerencsétlennek és visszaküldött,hogy cseréljem ki.
Bezzeg amikor anyám vett valami rosszat a boltba az nem volt baj,annyit mondott rá,hogy majd elfogy
Szülők miért csináljátok ezt
Biztos van kivétel
Ez a kérdés annak szól aki így csinálja az magyarázza el nekem,mert én nem értem.
És most ne gyertek nekem azzal,hogy a felnőttnek, szülőnek mindent szabad, ő bármikor bármilyen körülmények között hibázhat. Mert ez a válasz semmitmondó,akkor ennyi erővel én is mondhatnám anyámnak,hogy már Nagylány lettem a 9 éves énemhez képest nekem is szabad.
Szerintem az lenne a normális ha a szülő leülnek és elmondaná,hogy nézzd most anya is rosszat csinált,és ilyet nem szabad
Miért nem lehet így csinálni szülők.
Köszönöm
Van, amikor érthető, hogy a szülő ordibál a gyerekkel, de ez nem az a szituáció. De van annál is rosszabb.
Nyilván mind hibázunk, de például anyám egy időben ebből sportot űzött. Én úgy lettem alapvetően nevelve, és ezt is tartom helyesnek, hogy ha hibázom, akkor vállalom érte a felelősséget. Olyan is előfordult már mindenkivel, hogy az anyja intése ellenére valamit mégis megcsinált, és végül a szülőnek volt igaza. Na, anyám erre játszott rá sokszor; mondott valami ordenáré nagy baromságot, amiről bárki megmondta volna, hogy úgy hülyeség, ahogy van, amikor pedig mondtam, hogy ez így nem lesz jó, az volt a válasza, hogy az xy dologban is neki volt igaza. Na, aztán ezzel vitatkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!