Éreztétek már úgy, hogy nem a "megfelelő" családba születettek? Nincs hangos veszekedés, agresszió, csak a csendes távolság, ami egyre fokozódik. Tudom, van sokkal rosszabb, de miért alakul így? Én élek mesevilágban, ahol minden kapcsolat Igazi?
Te egy különleges ajándék vagy a szüleidnek.
Neked van látásod, értésed, hogy másképpen kellene müködnie a családnak, ezért te tehetsz valamit, mert a látással együtt jár a változtatásra való képesség is. Ha kifejezed, elmondod az érzéseidet, megváltozhatnak a kapcsolatok. Ha nem sikerül a szüleidnél akkor sikerülhet a saját családodban.
10-es, valóban! Eddig ebből a szempontból nem közelítettem a témához, de milyen igaz.
Szerencsére azért látni ellenpéldákat is.
Léna, nagyon köszönöm a szavaidat!
Sajnos, néhány alkalommal próbáltam, de hálátlannak titulált édesanyám. "Keress másik anyukát. Én nem vagyok hibás!"
A legszomorúbb, hogy annyira, de annyira szeretném bizonyítani, hogy lehet ezt másként is, de sajnos nem érkezik meg hozzánk a régóta várt baba, hogy saját Családunk lehessen. (Szervi okok kizárva)
A sors érdekes fintora...?
13, teljesen átérzem, amit írsz, csak nálunk pont fordítva van.
Az én anyukám olyan, mint az anyósod. Viszont cserébe kaptam egy olyan csodálatos, őszinte, példamutató anyóst, akit szívesen vettem volna bármikor Édesanyának.
És természetesen ezzel együtt egy olyan Férjet is.
Engem is ő tanított meg, mi az igazi, őszinte, bensőséges kapcsolat, ahol bármit meg lehet beszélni, nyíltan kimondani és nem érzem azt, hogy meg kéne felelnem, folyamatosan tennem valamit azért, hogy szeressenek, mert elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, figyelünk egymásra és a konfliktusokat sem seperjük a szőnyeg alá.
Ez egy kincs!
Biztosan Ti is ezt adjátok majd át a gyermekeiteknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!