Hogy vegyem rá a lányomat hogy hagyja el ezt az embert?
Feleségem szülinapja volt, összegyűltünk párran hogy megünnepeljük. Lányom 4 hónapja van együtt ezzel a gyerekkel, egyszer láttuk csak, de gondolta meghívja őt is, nem szerettük volna de nagyon ragaszkodott hozzá. 5 óra körül jöttünk össze, vacsoráztunk, beszélgettünk, boroztunk, már 8 óra volt és mindig nem volt itt a gyerek, lányom mondta hogy mindjárt jön, azért késik mert bulizik. Felhívta videochatbe majd láttam hogy egy műanyag pohárba iszik valamit, közben valőszínű egy füves cigaretta volt a szájába. Tudtam akkor hogy lehet kellemetlen lesz, de akkor már mindegy volt. Lassan megérkezett, elégg rottyon volt. Ajándéka elég gáz volt, egy darab kőbányai sörrel lepte meg a feleségem, majd elkezdett neki rappelni. Nem lett volna vele baj, csak néha elég sértő megjegyzéseket tett rám közben, pl "papa örül", "vének itt vannak", "fos lafiestát isznak az öregek". Ekkor nagyon ideges lettem és lementem az utcára egyet levegőzni, a gyerek persze nem gondolta hogy ez miatta van, lejött utánam majd mondta hogy jön ő is és megkérdezte hogy vegyen e nekem egy sört. Nagyon nehezen de tudtam magam kontrollálni hogy ne küldjem el haza, gondoltam pár óra, kibírom. Visszamentünk majd egy ideig csend volt szerencsére. De utána hallottam hogy a lányommal beszél, azt mondta neki hogy ő elmegy, mert tiszta "gyász" itt a hangulat, ő visszamegy bulizni. Örültem hirtelen, de a lányomat is magával rángatta, aminek viszont nem. Elmentek, lányom igen de a gyerek köszönés nélkül elment. Másnap beszéltem a lányommal, azt mondta ő jó ember amúgy csak nagyon laza, és kicsit benyomott. Hát nem tudom, nem szeretném hogy vele legyen, sok jót nem lát tőle.
Nincs beleszólásom gondolom, igaz? 17 évesek mindketten.
#39 és 40-es
Ez is valami szabadságolt grafomán elmebeteg, aki mind az 57%-ával pontozgatja le, akiket nem tud megvezetni.
1. nem kötelező beengedni, ha nem szimpatikus
2. 17 évesen én is olyan iditókákba szerettem bele, hogy tejóisten. :D A fő szempontok: magas, kék szemű, fekete hajú. Az, hogy mellette suttyó volt, áh, kit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!