Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a lányomat...

Hogy vegyem rá a lányomat hogy hagyja el ezt az embert?

Figyelt kérdés

Feleségem szülinapja volt, összegyűltünk párran hogy megünnepeljük. Lányom 4 hónapja van együtt ezzel a gyerekkel, egyszer láttuk csak, de gondolta meghívja őt is, nem szerettük volna de nagyon ragaszkodott hozzá. 5 óra körül jöttünk össze, vacsoráztunk, beszélgettünk, boroztunk, már 8 óra volt és mindig nem volt itt a gyerek, lányom mondta hogy mindjárt jön, azért késik mert bulizik. Felhívta videochatbe majd láttam hogy egy műanyag pohárba iszik valamit, közben valőszínű egy füves cigaretta volt a szájába. Tudtam akkor hogy lehet kellemetlen lesz, de akkor már mindegy volt. Lassan megérkezett, elégg rottyon volt. Ajándéka elég gáz volt, egy darab kőbányai sörrel lepte meg a feleségem, majd elkezdett neki rappelni. Nem lett volna vele baj, csak néha elég sértő megjegyzéseket tett rám közben, pl "papa örül", "vének itt vannak", "fos lafiestát isznak az öregek". Ekkor nagyon ideges lettem és lementem az utcára egyet levegőzni, a gyerek persze nem gondolta hogy ez miatta van, lejött utánam majd mondta hogy jön ő is és megkérdezte hogy vegyen e nekem egy sört. Nagyon nehezen de tudtam magam kontrollálni hogy ne küldjem el haza, gondoltam pár óra, kibírom. Visszamentünk majd egy ideig csend volt szerencsére. De utána hallottam hogy a lányommal beszél, azt mondta neki hogy ő elmegy, mert tiszta "gyász" itt a hangulat, ő visszamegy bulizni. Örültem hirtelen, de a lányomat is magával rángatta, aminek viszont nem. Elmentek, lányom igen de a gyerek köszönés nélkül elment. Másnap beszéltem a lányommal, azt mondta ő jó ember amúgy csak nagyon laza, és kicsit benyomott. Hát nem tudom, nem szeretném hogy vele legyen, sok jót nem lát tőle.

Nincs beleszólásom gondolom, igaz? 17 évesek mindketten.

2021. szept. 9. 12:11
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
81%
A fiú tényleg nem a legjobb formáját hozta nálatok,ez tény. A viselkedése őt minősíti,de a lányod ezt is felvállalta előttetek,és mentegette a fiút. A kérdés az,hogy a lányod miért éri be ilyen fiúval?Mert kaphatna ettől sokkal jobbat is.Azért,hogy szeressék, és neki is legyen valakije.. Ne őt hibáztasd ezért,hagyd a fiúval, majd rájön idővel,akkor otthagyja.Ne Te legyél aki közéjük áll,beszélgess a lányoddal,szeresd!
2021. szept. 9. 15:00
 22/48 anonim ***** válasza:
86%
A lányoddal már nem tudsz mit csinálni olyan amilyen. Egy ilyen büdös bunkot meg nem kell meghivni családi eseményekre. Egyáltalan be sem kell engedni a lakásba.
2021. szept. 9. 15:05
 23/48 anonim ***** válasza:
5%
A helyedben felpattintottam volna azt a kobanyait es kertem volna egy slikkot a spanglibol.
2021. szept. 9. 15:07
 24/48 anonim ***** válasza:
78%

20#

Ha megfigyeled van egy delikviens aki folyton olyan történeteket talál ki ahol a lánya pasiját valamilyen alkalomra elhívják, ő meg nem illendően viselkedik.

Aztán mindig elkezdi idézni miket mondott a srác, majd előkerül a " csicska, gyász" és a hasonló szövegkörnyezet.

Kövezz meg, de egy felnőtt férfi nem beszél így,és főleg nem idézne egy hirtelen kreál rap szövegből, szemben egy tinivel..vagy egy tini szinten megragadt húszonéves..

2021. szept. 9. 15:07
 25/48 anonim ***** válasza:
28%

Hát,ez elég alpári egy gyerek,de hát mit tudsz vele tenni szerinted? Ha a lányodnak ilyen sz*r ízlése van nem tudsz vele mit csinálni.De amiatt se aggódj,hogy sokáig együtt lesznek,ezekből a bulizgatásokból előbb utóbb lesz egy másik lányka,facebookos veszekedés,egy kis sírás-rívás,de többet majd nem áll szóba olyannal aki meki helyett sörözni viszi. (vagy igen,ez megint szívás)

Anno mondjuk az én családom sem kedvelte a párom az első pár alkalom után.Akkoriban a rock és a metál volt a nagyon menő,a párom pedig pont ezt szerette (és én is).16 évesek voltunk amikor össze jöttünk,most (sok..) évek múltán van két gyerekünk.Bár,már egyikünk sem úgy fest mint az ízlésficamos hosszúhajú pantomimesek,kb egy év alatt mindkettőnkön átfutott.^-^'

De tény és való,hogy egyikünk sem ez az iszogatós,bulizós,helyi f*sza gyerek stílus volt,ezt kinőni nem hiszem,hogy lehet.A lányod ízlése fiúk terén talán fog változni,és ha más nem is legalább bulibetyár fiúcskát nem hord majd haza.. :D

2021. szept. 9. 15:47
 26/48 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a hashtag tetszik a legjobban!
2021. szept. 9. 16:12
 27/48 anonim ***** válasza:
3%

Én is jókat röhögtem két kamasz fiú anyjaként.

Szerintem lazulj el egy kicsit.

A nagyobbik fiam baráti körében (17-18 évesek) van egy kislány akinek az anyukájának nem szimpatikusak a társaság fiú tagjai, mert meghallotta hogy kimondták azt, hogy "pina", meg hangosak, röhögősek.(meghallotta őket egyszer beszélgetni) :D

Na, ezek a fiúk elit gimisek, egyetemet/PHD-t végzett szülőkkel. Mérnöknek, orvosnak, gyógyszerésznek, közgazdásznak készülnek, B2 és C1 nyelvvizsgákkal, és halál komolyan veszik a tanulást, nem drogosok, nem bűnözök. Udvariasak, tisztelettudóak.

De néha trágárul beszélnek és megisznak egy sört.

A lány anyukája elkapott egy ilyen pillanatot és ítélkezik.

2021. szept. 9. 16:23
 28/48 anonim ***** válasza:
24%

Mindegy is, hogy kamu vagy sem.

A válaszolók karótnyelt fapuncik.

Egyetértek egy korábbi válaszolóval: fel kellet volna bontani egy sört és elszívni egy spanglit közösen.

2021. szept. 9. 16:31
 29/48 anonim ***** válasza:
85%
Hát én nem tudom, de tuti jót nevettem volna a rappelésnél. 😂
2021. szept. 9. 16:33
 30/48 anonim ***** válasza:
55%
Volt itt egy hasonlo kerdes nagyon hasonlo stílusban. Hm.
2021. szept. 9. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!