Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tiltják a szülők 16éves...

Miért tiltják a szülők 16éves gyerekeiket a szextől?

Figyelt kérdés
Ők is ugyanúgy szexeltek fiatal korukban.
2021. szept. 8. 19:16
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Még esetleg arról is szó eshetne így a védekezéssel kapcsoltban,hogy az egész élete megváltozik hirtelen ha "baj" törtènik.,hogy mennyire felelőtlen fiatalon a gyerekvállalás. Pl egy 16-17 éves mit tud még a világról, hogy akarja az életre nevelni majd fiatalon a gyerekét.

Meg eselteg az abortusz hatása a nő testére is lehetne a tananyagban. Ne ilyen büntet ébresztés,meg "máglyán elégetès"legyen , hanem az egész folyamatról kéne hogy szóljon az oktatás. Vagy az esemény utáni tabletta káros hatása is , egy nagy hormon löket, később baja lehet tőle a nőknek.

Ezekről anno épphogy csak szó esett.

ha teljesen mindenről fel lenne vilagositva egy 16 éves, akkor talán felelősség teljesebben szexelne mind.

Nem akarok általánosítani, de nagyon sokszor a férfiak/ pasik azok, akik nem hajlandóak gumit húzni. Még akkor se ha csak egy éjszakás kalandok van szó. Nyilván a nőknél is előfordul aki nem szereti, teljesen érthető. De ha nincs meg a komoly párkapcsolat a szex mögött esküszöm nem értem hogy ilyen bátrak az emberek.

2021. szept. 11. 19:07
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
40. vagyok. Még azt elfelejtettem hozzátenni, hogy az osztályfőnököm nő létére azt is mondta, hogy a lányoknak kell jobban észnél lenniük. Pedig úgy, ahogy a 39. válaszoló írta, a férfi felelőssége is ez.
2021. szept. 11. 19:12
 43/43 anonim ***** válasza:
74%

42

Okos az ofő 🙂

Tudta jól, fiúknál f@sz feláll ész megáll 😄

2021. szept. 11. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!