Miért tiltják a szülők 16éves gyerekeiket a szextől?
Figyelt kérdés
Ők is ugyanúgy szexeltek fiatal korukban.2021. szept. 8. 19:16
11/43 anonim válasza:
10-es voltam, szóval amit írtam, amiatt tilthatják, mert nevetséges. Meg hát a szülő csak eldöntheti, mire ad pénzt a tininek.
12/43 anonim válasza:
#10: "Egy korabeli fiúcskával, akinek semmi egzisztenciája nincs,"
És??? 16-18 évesen még le sme érettségizett. Mégis mit vársz egy tinitől? Miért kéne, hogy egzisztenciát nézzenek ebben a korban?: Nem házasodni akarnak. Hogy jön ide bármiféle egzisztencia? Maj leérettségiznek, lediplomáznak és elkezdenek dolgozni. Feltehetően már rég nem együtt.
13/43 anonim válasza:
"Meg hát a szülő csak eldöntheti, mire ad pénzt a tininek."
Ha kicsi esze van a szülőnek, akkor óvszerre mindenképpen.
Mi nevetséges? te vagy a nevetséges. Azt hiszed, majd 20 évesen egy vén phaszt fognak választani, mert egiztenciája van?
14/43 anonim válasza:
Nem tudom... engem sosem tiltottak. Sőt, folyamatosan zaklattak, hogy mikor lesz barátnőm, tetszik-e valaki, stb... engem meg egyáltalán nem érdekelt, mentem szobámba kockulni
15/43 anonim válasza:
Én 25 voltam amikor először szexeltem és a férjem volt az első. Ő is 20 évesen kezdte amúgy férfiként, bár én már nem az első voltam neki. Nem mondom, hogy ennyit kellene várni mindenkinek, de azért egy 18 év már megfelelő korhatár. Arról nem is beszélve, hogy már leérettségizett, nem a fiúk után futkos.
16/43 anonim válasza:
akit tiltanak.. azzal nagy problémák vannak.
17/43 anonim válasza:
Heréltesd ki a gyereked azt lenyugszik 😃
18/43 anonim válasza:
Nagyon ciki, mikor egy 16 éves kis nyikhaj szexel. Ultra gáz
19/43 anonim válasza:
18. Ezt mondom én is, valami igényessége kéne, hoyg legyen. Egyáltalán hogyan lehet annyira vonzó egy lány szemében valaki, akit a szülei tartanak el? Nem sok férfiasság van a tini fiúcskákban.
20/43 anonim válasza:
Tehát egy nőies bögyös-karcsú hosszú lábú tizenhat éves nem vonzó szexuálisan , mert a szülei tartják el? Szólok a csávómnak hogy tök perverz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!