Miért tiltják a szülők 16éves gyerekeiket a szextől?
Én azt mondom vezessék be a saríát és minden idő előtt kefélő gyereknek vágják le a fejét!
😅😂😂😂😂
(Irónia volt, mielőtt vki félreértené)
"Egyáltalán hogyan lehet annyira vonzó egy lány szemében valaki, akit a szülei tartanak el?"
Mert tini, és nem a hozzakepest vénemberek érdeklik.
Azért mert ha "véletlenül" terhes lesz akkor nekik kell felnevelniük az unokát. Vagy elvinni a lányt abortuszra ami elég nagy lelki teher.
Na meg normális felvilágosítást ők sem kaptak, csak a tiltást, úgyhogy ezt viszik tovább. Nekem is azt sulykolta anyám, hogy majd csak a vőlegényemmel... na még 30 évesen is szűz lennék.
Nem tiltott. Megengedte aludhattunk egymásnal, csak tudjon róla hol vagyok. És mindig figyelmeztette a tanulásra. Nehogy elhanyagoljam.
Emellett elkísért nőgyógyászhoz is. Fura lehet másnak, de volt már olyan is egyszerre mentünk el méhnyakrák szűrésre. Nagyon fontosnak tartja a mai napig a rákszurest mivel ő már volt mèhnyakrákos és el is kellett távolítani műtéttel a mèhèt
Nekünk nem volt tabu téma a szex, volt hogy a saját tapasztalatait megosztotta velem. Persze normális keretek között.
Nyilván sokat titkolózik egy 16 éves. De én úgy nagyjából mindig bátran fordultam hozzá ha volt kérdésem.
Persze nem lelkesedett az örömében hogy lett "fiúm", de elfogadta és próbált jó fej lenni a párommal annó.
Szerintem teljesen felesleges tiltani, mert az annyira álszent lenne.
Nekem nem tiltotta anyukám, és mégse feküdtem le fűvel fával.
Persze ha valakinek son szex kapcsolata volt egészségére, nem vagyok prűd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!