Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tiltják a szülők 16éves...

Miért tiltják a szülők 16éves gyerekeiket a szextől?

Figyelt kérdés
Ők is ugyanúgy szexeltek fiatal korukban.
2021. szept. 8. 19:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
95%
Amennyi "férfiasság" van egy tini fiúban, az pont elég egy tini lánynak. Ilyen korban le se sz.rják az egzisztenciát.
2021. szept. 8. 21:35
 22/43 anonim ***** válasza:
45%
Én 18 voltam az elsőnél, a párom 22 (neki én vagyok csak), rohadtul nem örülnék, ha a gyerekeink ennél korábban kezdenék! (van fiúnk is, lányunk is)
2021. szept. 8. 22:19
 23/43 anonim ***** válasza:
82%
19-es a szöveged alapján benned nem találok semmi férfiasat. Egy értelmesebb fiú valószínű, hogy 23 éves koráig nem sokat keres, inkább egyetemre jár. Nekem férfiasabbnak tűnik mint egy 18 éves munkásgyerek, aki rendesen írni se tud.
2021. szept. 8. 22:36
 24/43 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szexeltem 19 ées koromig, akkor én tilthatom őket kedves kérdező?
2021. szept. 9. 00:01
 25/43 anonim ***** válasza:
43%
Ha olyan szörnyű lenne a 14-17 évesek szexelése, akkor ezt a törvények tiltanák. Nem?! De. Vannak országok, ahol házassághoz van kötve, van ahol 18 évhez, de akkor költözzetek oda. A magyar (és a legtöbb európai) az egyik legnormálisabb szabályozás a maga 14-15-16 éveivel, mert reflektál a valóságra és nem idióták döntik ezt el íróasztalok mögött ülve, akik maguk már 40-50 éve voltak 16 évesek és nem emlékeznek magukra sem.
2021. szept. 9. 01:34
 26/43 anonim ***** válasza:
72%

Én azt mondom vezessék be a saríát és minden idő előtt kefélő gyereknek vágják le a fejét!

😅😂😂😂😂

(Irónia volt, mielőtt vki félreértené)

2021. szept. 9. 05:37
 27/43 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk én nem szexeltem 16 évesen. Amúgy meg nyilván azert, mert ha becsúszik egy terhesség, egy 16 évesnek se egy abortusz, se a gyerekvállalás nem a legjobb kilátás.
2021. szept. 9. 06:26
 28/43 anonim ***** válasza:
93%

"Egyáltalán hogyan lehet annyira vonzó egy lány szemében valaki, akit a szülei tartanak el?"

Mert tini, és nem a hozzakepest vénemberek érdeklik.

2021. szept. 9. 07:52
 29/43 anonim ***** válasza:
73%

Azért mert ha "véletlenül" terhes lesz akkor nekik kell felnevelniük az unokát. Vagy elvinni a lányt abortuszra ami elég nagy lelki teher.

Na meg normális felvilágosítást ők sem kaptak, csak a tiltást, úgyhogy ezt viszik tovább. Nekem is azt sulykolta anyám, hogy majd csak a vőlegényemmel... na még 30 évesen is szűz lennék.

2021. szept. 9. 09:25
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tiltott. Megengedte aludhattunk egymásnal, csak tudjon róla hol vagyok. És mindig figyelmeztette a tanulásra. Nehogy elhanyagoljam.

Emellett elkísért nőgyógyászhoz is. Fura lehet másnak, de volt már olyan is egyszerre mentünk el méhnyakrák szűrésre. Nagyon fontosnak tartja a mai napig a rákszurest mivel ő már volt mèhnyakrákos és el is kellett távolítani műtéttel a mèhèt

Nekünk nem volt tabu téma a szex, volt hogy a saját tapasztalatait megosztotta velem. Persze normális keretek között.

Nyilván sokat titkolózik egy 16 éves. De én úgy nagyjából mindig bátran fordultam hozzá ha volt kérdésem.

Persze nem lelkesedett az örömében hogy lett "fiúm", de elfogadta és próbált jó fej lenni a párommal annó.

Szerintem teljesen felesleges tiltani, mert az annyira álszent lenne.

Nekem nem tiltotta anyukám, és mégse feküdtem le fűvel fával.

Persze ha valakinek son szex kapcsolata volt egészségére, nem vagyok prűd.

2021. szept. 9. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!