Felnőtt gyerek miért érzi úgy, hogy amít a szűlő megterent minden az ővé?Miért gondolja hogy a szülő30+ az ő pénztárcája? Tisztelet a kivételnek!
Figyelt kérdés
A szülő pénztárca?2021. szept. 8. 11:21
21/46 anonim válasza:
20: Hol????
Nálunk még gyerekkoromban sem fordult elő, hogy a kis megtakarított pénzemhez hozzányúljanak. Felnőttként meg pláne nem nyúlnak semmihez, ami az enyém. Fura is lenne, ha átjönnének és elkezdenének pakolni nálunk :D
22/46 anonim válasza:
"Nem a felelősségről van szó. " De, arról van szó, hisz a szülőre mutogatsz el felnőtt ember viselkedése miatt.
23/46 anonim válasza:
22: A szülő is felnőtt. Álljon ki magáért, ha valami nem tetszik neki.
24/46 A kérdező kommentje:
7/17 Sajnos nem én neveltem.Feleségem lányáról van szó 30 feletti.A feleségem az ex férjével lakást komplett berendezéssel ami a közös otthonuk volt névre írva odaadták a gyereküknek.Most a lányocskájuk kitalálta tartsák is fönt neki.Legyen a feleségem plussz a házvezető nő.Apu tele van pénzel könnyen nyomja.Mi meg kölcsönből vettünk házat rengeteget dolgozunk boldogok vagyunk.Ez a fiucskának nem tetszik de főleg az apjának.De ez már más lapra tartozik.Föleg hogy a feleségem nem nyomja pénzel.
2021. szept. 8. 13:05
25/46 anonim válasza:
Akkor ezt a "gyerekre" is vonatkoztasd, ne azzal gyere hogy "szarulnevelték"
Az a rohadt nagy igazság ha mindent megadsz a gyerekednek, mások szemében szar szülő vagy. Ha nem adsz meg mindent, szar szülő vagy. Ha nem engedsz meg mindent szar szülő vagy. ha mindent megengedsz szar szülő vagy. Ha veszel neki lakást azért vagy szaranya, ha nem, akkor azért. Szóval szülőként az ember másoknak csak hulladék lehet, aki bűnbaknak jó...
26/46 anonim válasza:
24: Most fiú vagy lány? :D
lányocskájuk? fiucskának?
27/46 anonim válasza:
#21 nálunk még nagymamám is szónélkül belenyul a pénztárcámba és kiveszi a pénzt...(20éves vagyok)
28/46 anonim válasza:
Aki ezt gondolja, annak el lett cseszve a nevelése.
29/46 anonim válasza:
Hat nézd, az en gyerekem azt gondol, meg erez, amit akar, de az már rajtam múlik, hogy engedem e, hogy az én jövedelmemmel rendelkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!