Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most költöztem el otthonról,...

Most költöztem el otthonról, édesanyám azt mondja már így is nagyon késésben vagyok 26 évesen.Igaza van?

Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 12:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
51%
9! te láttál már közelről egyetemet? A legtöbben alapból 19-20 évesen kerülnek oda, akár pont úgy jött ki a születési dátumukhoz a beiskolázás, akár 5 éves gimibe jártak, akár csúsztak az oviban. Mind elég gyakori. A valamire való szakok 3,5 évnél kezdődnek. Ha nem csúszik meg, akkor jobb esetben elvégzi 22,5 éves korára + 2 év a mester. Ez 24,5. De ekkor tényleg sehol nem csúszott meg, az ovitól kezdve levezetve, ami konkrétan mint a fehér holló olyan ritka :D
2021. szept. 6. 14:13
 12/33 anonim ***** válasza:
80%
#11 Akkor legyen 25. Igazad van bár részletkérdés hiszen azt gondolom hogy teljesen normális ilyen korban elköltözni otthonról.
2021. szept. 6. 14:20
 13/33 anonim ***** válasza:
95%
12! Igen, ne haragudj, nem szerettelek volna letámadni, de sokan sajnos az ilyesmi kommentekből szűrik le, hogy kései a költözés.( Akiknek tényleg közük sincs az egyetemhez) Kicsit már besokalltam a sok minta szülőtől, aki azért szül gyereket, hogy 18 évesen már tegye is az utcára, nem szeretném, hogy téves infóhoz jussanak. Sajnos ez nagyon elterjedt itt.
2021. szept. 6. 14:26
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom milyen a viszonyoktól és ezt milyen kontextusban mondta az anyád?

Én csak olyat látok a környezetemben, hogy a “gyerek” akkor költözik otthonról amikor akar, ha soha, akkor soha.

Senki nincs kidobva, de visszatartva sem, persze csak normális viszony esetén.

Az ismerősöm 35 éves, a szülei segítségével mostanra jött neki össze a lakásravaló.

Meg is fogja venni, de már nem költözik, mert időközben úgy alakult, hogy a szülei

szorulnak már segítségre. A lakása meg ki lesz adva.

De ettől még van saját élete és többéves, jól működő párkapcsolata, mivel egyikük sem vágyik saját családra.

Ezt most csak azért regéltem el, mert erre nincs még íratlan törvény sem, minden ember és minden élethelyzet más, csupán azért költözni, hogy valaki idegen mit szól, hogy maradsz, nagy marhaság!

2021. szept. 6. 14:32
 15/33 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan miről késtél le?

70 év lesz kb a nyugdíjkorhatár,mire te nyugdíjas leszel.

Hová ez a nagy sietés?

2021. szept. 6. 15:20
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

En is most fogok koltozni 27 vagyok, most fejeztem be az egyetemet ket diplomaval. Egy senki foldje kozepen levo varosban elunk, nehez volt munkat talalni. Orszag masik vegeben van, igaz messze de nagyon jo fizetessel.

Orulj ha jol kijotettek a szuleiddel. Nincs mit szegyelni ezen

2021. szept. 6. 15:31
 17/33 anonim ***** válasza:
84%

A mai pofátlanul magas ingatlan árak és a nevetségesen alacsony fizetések mellett, örülj hogy eltudtál költözni.

Mielőtt valaki nekem esne! Tudom, hogy vannak nagyon olcsó lakható lakásnak csúfolt patkánylyukak is, de ahhoz nagyon igénytelennek vagy nagyon rossz kapcsolatban kell lenned a szülővel, hogy olyan helyre költözz.

2021. szept. 6. 15:32
 18/33 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem igen, kései. Én is 26 évesen költöztem el, és már nagyon ideje volt, egyszerűen egy felnőtt embernek semmi keresnivalója otthon, a családi fészekben. Hiába jöttem ki jól a szüleimmel, frusztrált, hogy nincs saját háztartásom, konyhám, mindig valakihez alkalmazkodnom kellett. Sokkal előbb el kellett volna már költöznöm. 30/N
2021. szept. 6. 15:50
 19/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát azt is mondta, hogy már régen családapának kéne lennem.A fizetésem eléggé rossz kb.160 muszáj vagyok új munkahelyet nézni.
2021. szept. 6. 17:00
 20/33 anonim ***** válasza:
93%
Miért kellene?Kötelező?
2021. szept. 6. 17:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!