Hogyan fogadtassam el a szüleimmel a fekete párom?
A párom fekete. Néhány éve jött Magyarországra és van rendes munkája is. Diplomás férfi. Nagyon szeretem, de a szüleim elég rasszisták és félek, hogy nem fogják tudni elfogadni. Ők még nem tudnak a párkapcsolatomról, viszont hamarosan szeretném bemutatni. Az nekem nem opció, hogy megszakítom velük a kapcsolatot, mert amúgy nagyon szeretem a családomat. Ebben az egy témában maradiak és biztos vagyok benne, hogy időre lesz szükségük, amíg elfogadják. Mivel tudnám megkönnyíteni a folyamatot?
28n
Mióta vagytok együtt?
Mert a mostani párom fehér, magyar ember, mégis olyan az egyik szülőm, hogy fél évnél előbb be nem mutatom, sőt, ha bemutatom is, szigorúan nyilvános helyen, mert senkinek sem hiányzik a cirkusz.
Képet láttak róla, tudják, hogy néz ki, hogy hívják.
Amiket leírtam, erősen megfontolnám.
Anya apa gyűjtsetek ügyvédre egy nagy butaságra készülök.
Édesanyám elit iskola tanárnője, onnan az ilyenek gyerekei egyszer csak eltünnek, apa szülőországában az anyukának nincsennek jogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!