Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a szüleimmel a fekete párom?

Figyelt kérdés

A párom fekete. Néhány éve jött Magyarországra és van rendes munkája is. Diplomás férfi. Nagyon szeretem, de a szüleim elég rasszisták és félek, hogy nem fogják tudni elfogadni. Ők még nem tudnak a párkapcsolatomról, viszont hamarosan szeretném bemutatni. Az nekem nem opció, hogy megszakítom velük a kapcsolatot, mert amúgy nagyon szeretem a családomat. Ebben az egy témában maradiak és biztos vagyok benne, hogy időre lesz szükségük, amíg elfogadják. Mivel tudnám megkönnyíteni a folyamatot?

28n

2021. szept. 5. 15:51
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
87%
Én is ebben a helyzetben vagyok. Az én párom kínai. Nekem még szarabb a helyzet a covid miatt, mert mindenki a kínaiakat szidja. Az én szüleim még ma sem tudják elfogadni, pedig 4 éve együtt vagyunk. Ez tényleg csak tőlük függ. Az én párom is diplomás, de a rasszista szülők ellen nem ér semmit. Én megszakítottam velük a kapcsolatot, mert nagyon sokat ócsárolnak.
2021. szept. 5. 16:40
 12/35 anonim ***** válasza:
74%

Na álljunk meg. A szüleid rasszistàk, ami elég gáz.

Te szereted. Akkor a megoldás az lesz, hogy választanod kell.

A szüleid is választhatnak. Elfogadják vagy nem, ezzel kiderül te mennyire vagy fontos nekik.

Az én párom is fekete, a szüleim és mindenki elfogadta. Én 30 vagyok, felnőtt ember. Nem kérek engedélyt senkitől és senki véleménye nem érdekel

2021. szept. 5. 16:43
 13/35 anonim ***** válasza:
39%

"nem választok fekete párt."

Mert ugyebár ez így működik:D

2021. szept. 5. 16:43
 14/35 anonim ***** válasza:
95%

Maradiak?? Szerintem nem ezt a szót kerested.

Normális szülőnek a gyermeke boldogsága az első. Ha te az vagy vele, akkor legyél az továbbra is, anyádként azt kívánnám.

Ha hófehér bőrű, szőke, kékszemű "árja" lenne, akkor sem volna garancia arra, hogy jól bánik veled - a szemétkedés nem bőrszín kérdése.

A kulturális különbségek szerepe viszont igenis fontos! Magyar kolléga gyereke vett el lengyel lányt,majd éltek más kontinensen is, tehát igazán multikulti család lettek, és még úgy is voltak kulturális különbségekből fakadó súrlódások, hogy viszonylag azonos kultúrkörből származnak a felek.

Nem írod, a párod melyik országból jött, hol született, hol szocializálódott, a családja hol és hogyan él: engem ez érdekelne leginkább, ha be szeretnéd mutatni itthon, nem pedig az, hogy világít-e rajta a fehér trikó, vagy beleolvad a színébe.

Megpróbálhatnál velük erről is beszélni, ha majd elmondod, hogy lett egy kapcsolatod, de az eddigiek alapján nem tudtad, hogyan is hozakodj elő a témával, mivel más rasszhoz tartozik. De bízol bennük annyira, hogy felvállald, és reméled, hogy egy konkrét személy megismerése esetében el tudnak vonatkoztatni a csoporttal kapcsolatos sztereotípiáktól.

Ha nem tudnak, az egy másik történet lesz, de ne legyen így.

2021. szept. 5. 16:44
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

A 17 est ignoráljátok nyugodtam.

Minden négeres kérdésnél ezt csinálja. A nője lelépett egy fekete pasival. Csak savanyú a szőlő neki

2021. szept. 5. 16:52
 16/35 anonim ***** válasza:
88%
19.te sem vagy normális az biztos...
2021. szept. 5. 16:53
 17/35 anonim ***** válasza:
9%
Persze a te szemszögedből biztos de az én szemszögemből te nem vagy normális
2021. szept. 5. 16:54
 18/35 anonim ***** válasza:
15%
Ha az én gyerekem lennél biztos akkor találkoznák utoljára mikor hazaállítasz egy olyannal.
2021. szept. 5. 16:55
 19/35 anonim ***** válasza:
22%

Én megértem ezeket a nőket, mert nyílván nem találtak maguknak normális fehér embert, ugyanis a fehér férfiak többsége nem szereti az elhízott nőket.

Viszont a feketék buknak rájuk, mert náluk a jó kövér hájas nők a gazdagság fokmérői, és lehet majd otthon Nigériában villogni a népes rokonság előtt a vastag hájjal.

2021. szept. 5. 17:00
 20/35 anonim ***** válasza:
6%
Én vennék fel videókat ahol kozosen toltjuk az idot es latszik hogy viselkedik, beszel, mozog, mennyire elegans. Csinalnek kepeket pl. Xynal a munkahelyi irodajaban, fotokat xyx es kollegai tarsasagaban stb. Csak utana mutatnam be. Ja es legyen a parodnak megnyero facebook oldala pl. Fotokkal ahol adakozik vagy megoszt egy alapitvanyi felhivast, baratok kozott ul, diplomaosztos fotoja van fent, szuleivel van fent,cicas,szivecskes kepek idezetekkel, mert lenyomozzak.
2021. szept. 5. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!