Hogyan fogadtassam el a szüleimmel a fekete párom?
A párom fekete. Néhány éve jött Magyarországra és van rendes munkája is. Diplomás férfi. Nagyon szeretem, de a szüleim elég rasszisták és félek, hogy nem fogják tudni elfogadni. Ők még nem tudnak a párkapcsolatomról, viszont hamarosan szeretném bemutatni. Az nekem nem opció, hogy megszakítom velük a kapcsolatot, mert amúgy nagyon szeretem a családomat. Ebben az egy témában maradiak és biztos vagyok benne, hogy időre lesz szükségük, amíg elfogadják. Mivel tudnám megkönnyíteni a folyamatot?
28n
A nők mindig azt hangoztatják, hogy nem számít a méret.
Ezek szerint mégis számít.
25
A néger nem szutokszó,legalábbis a nigéria, gánai ismerőseim és a néger párom szerint sem.
néger nem szitokszó, régen ez volt a megnevezés. Csak aztán jöttek a nagy sértődések és még Agatha Christie regényét is meg kellett változtatni e-miatt ami szerintem ciki. Vagy egy egyetemnek odébb kellett tennie a Fekete sziklát, mert egyszer egy riporter az 50-es években így hívta, érted egyetlen egyszer!! és ezért ki kellett ásni egy több millió éves neves sziklát és máshova tenni mert a szikla rasszista XD
Túl van ez tolva, nem azt kell nézni, hogy néger-e hanem azt hogy először is milyen rétegből jött és melyik országból(van tahó diplomás ismerősöm paraszt családból és kulturált 8 általánossal rendelkező,de művelt családból), milyen kultúrát képvisel, milyen vallást hisz magáénak. A két világotok egyezik-e vagy naaagyon ütközik(teszem azt muszlim, ahol esküvőn tanúként 2 női tesz ki 1 férfit). Van-e szándékában magyarul megtanulni és beilleszkedni?
A diploma mögött van-e intellektus(legalábbis olyan ami neked is megfelel) vagy csak egy okoskodó pasi? és még sok más.
„ hogy a néger egy súlyos szitokszó“
A néger nem szitokszó, egyáltalán nem pejoratív. Az angolból átemelt nigger viszont ahogy ott is, a mi nyelvünkben is sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!