Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mással is ezt csinálják a szülők?

Mással is ezt csinálják a szülők?

Figyelt kérdés
Rájöttem hogy elegem van a családomból. Gondolok itt anyukámra főleg, anyáék eljöttek mert meg szerették volna köszönteni az unokájukat és tőlük nem akarom elszakítani de én nem bírok velük egy légtérben lenni. Itt voltak és mondtam hogy elmegyek akkor gyorsan bevasarolni mert 2 gyerekkel nem egyszerű, most úgyis itt vannak ők és vita alakult ki h én h képzelem h elmegyek amikor ők itt vannak. Ők nem azért jönnek h én elmenjek. Dehát az a logikus ilyenkor ha gyors bevasarlok a hétre nem? Nem értem ebben mi a baj. Vagy én gondolom rosszul? Akinek van gyereke az tudja h vásárolni körülményesebb 2 kicsivel. Sokszor amugy anya egy mondatból kiragad dolgokat és akkor az úgy van pl h nekik azt mondtam h vasárnap kell idejönniük, holott csak megkerdeztem hogy a vasárnap is jó nekik? És akkor kiakad h én azt mondtam h vasárnap jó csak. És ilyen aprosagokon folyton megy a vita és engem hibaztat holott szerintem ő kavar sokszor. Nem bírják az idegeim és feszült vagyok már a jelenlétében.
2021. szept. 4. 16:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Ja, a szeretet a kérdező felé, aki utálja az anyját? Na hagyjuk már.
2021. szept. 4. 17:05
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit csapongó az írásod. Előbb bolt, aztán már építkezés. Lehet, jobban benne lettek volna a felvigyázásban, ha előre megkérdezed, hogy elmehetsz-e boltba. Ha pedig azt kérik, inkább ne hagyd őket egyedül a gyerekekkel azon a napon, akkor ezt el kell fogadnod.

A feszültséget megértem, nálunk is vannak ilyen félreértések, de annak a segítségnek kell örülnünk, amit kapunk.

2021. szept. 4. 17:05
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Èn nagymama vagyok és imádom az unokáim, mert a gyerekem gyerekei, akit elsősorban imádok.

Ha a szomszéd gyerekei lennének nyilván nem érdekelnének, a gyerekem a kapocs.

Tehát, amikor 100 km-ről felvakaródzunk a Papával hozzájuk, akkor a gyerekemmel is szeretnék időt tölteni és ne hagyjon faképnél kényelmi szempontjai miatt.

Megjegyzem, soha nem megyünk hívás nélkül.

2021. szept. 4. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Akkor miért nem mondod meg nekik hogy ne latogassanak ha ennyire nem vagytok joba.
2021. szept. 4. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
15ös mert akkor ugrana a nagyságos asszony ingyen bébiszittere...
2021. szept. 4. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Utálod a szüleid és nem bírsz velük egy légtérben megmaradni, de azért arra jók lennének, hogy a gyerekeidet lepasszold nekik. Ez mindent elárul rólad. Nincs igazad.
2021. szept. 4. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
6%

Pedig jól érzed kérdező. Úgy látszik, kifogtad a rosszallás-mániásokat.

Két kisgyereked van, teljesen normális, hogy ilyenkor nagymamaként, és anyádként segítek, vigyázok a gyerekekre amig vásárolsz. Belátás hiánya.

Amit itt emlegetnek hogy így a figyelem anyád felé, meg úgy, de hat lesznek idősebbek a gyerekek akkor majd sz lesz, most viszont ez van. Most elsők a gyerekek, és ezt mamának bizony be jellene látnia. De ahogy megjeleníted, latom, anyád a vilag közepének gondolja magát. Maskülönben adott helyzetekhez állba hozzá, nem onnan indulna ki hogy most ÉN idejöttem, ENGEM ugrálj körbe amikor PICI gyerekek vannak. Nem. Majd évek múlva várhatná el az aggkorában, hogy körbe legyen ugrálva. De ahhoz anyának nagyanyának is kell lenni.

Az a baj belátas nincs, elváras az van.

Jól erzed, kérdező. El ne bizonytalanítson az itt fentebb összeverődött rosszalló többség, azert alakult így mert ilyen volt az első válasz, felbíztattak egymast. Nincs igazuk. Es nem erdekel hogy jujj lepontoznak mert a többi azert kussolt nehogy lepontozzák.

Kissé toxikus az anyukád, sajnos ismerem a fajtáját. Énközpontú.

2021. szept. 4. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

utolsó, és a nagymama tartott pisztolyt a kérdező fejéhez hogy kis korkülönbséggel szüljön?

Meg nehogy már piedesztálra állítsuk és mindenki nyalja a fenekét csak mert tudott szülni?

A nagyszülőnek még mindig nem kötelessége unokázni- ha a kérdező képtelen bírni 2 gyerekkel, lehet bébiszittert fizetni nem más nyakába sózni a purdékat.

2021. szept. 5. 07:52
 19/20 anonim ***** válasza:
59%

18as, pont te szövegelsz az énközpontságról meg toxikus emberről mikor leírásod alapján te vagy ennek az ékes példája?

Ritka önző ember lehet csak mert ellettél 1-2 gyereket már mindenki szolgáljon ki, a saját kárukra is.

2021. szept. 5. 07:56
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Írhattok akármit ugyanolyan önzőek vagytok mint a kerdező anyukája. Csupán racionalizáljátok az önzőségeteket hogy áldozatkeszseg az még atmenetileg sem létezik számotokra.

Az érveitek kitalációkra alapulóak szóval megcsak nem is ervek.

Összeverődtetek itt szépen, ti, akik nagyon egyedül fogtok maradni egyenként a való életben.

Gratulalálok a szép magányos zavartalan önimádó majdani, vagy jelenlegi időskorotokhoz.

2021. szept. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!