Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mással is ezt csinálják a szülők?

Mással is ezt csinálják a szülők?

Figyelt kérdés
Rájöttem hogy elegem van a családomból. Gondolok itt anyukámra főleg, anyáék eljöttek mert meg szerették volna köszönteni az unokájukat és tőlük nem akarom elszakítani de én nem bírok velük egy légtérben lenni. Itt voltak és mondtam hogy elmegyek akkor gyorsan bevasarolni mert 2 gyerekkel nem egyszerű, most úgyis itt vannak ők és vita alakult ki h én h képzelem h elmegyek amikor ők itt vannak. Ők nem azért jönnek h én elmenjek. Dehát az a logikus ilyenkor ha gyors bevasarlok a hétre nem? Nem értem ebben mi a baj. Vagy én gondolom rosszul? Akinek van gyereke az tudja h vásárolni körülményesebb 2 kicsivel. Sokszor amugy anya egy mondatból kiragad dolgokat és akkor az úgy van pl h nekik azt mondtam h vasárnap kell idejönniük, holott csak megkerdeztem hogy a vasárnap is jó nekik? És akkor kiakad h én azt mondtam h vasárnap jó csak. És ilyen aprosagokon folyton megy a vita és engem hibaztat holott szerintem ő kavar sokszor. Nem bírják az idegeim és feszült vagyok már a jelenlétében.
2021. szept. 4. 16:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát nem tudom. Ha hozzám vendég jön, nekem nem logikus rásózni a gyereket és lelépni vásárolni. Majd bevásárol a párod, vagy vigyáz a gyerekre amíg te vásárolsz, ez nem a vendég dolga.
2021. szept. 4. 16:27
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen egyetértek az 1-es válaszolóval. Ebben a szüleidnek van igazuk.
2021. szept. 4. 16:31
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy egyértelmű hogy a vásárlás csak ürügy hogy lelépj otthonról.
2021. szept. 4. 16:32
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért jöttek mert féljetek vigyázni gyerekekre amíg mi férjemmel elmentünk ügyeket intézni utana férjemnek el kellett utaznia vidékre.nem vendegsegbe jöttek
2021. szept. 4. 16:44
 5/20 A kérdező kommentje:
Ennyit nem várhat el a gyerek a szülőktől hogy elmenjen boltba bevasarolni nyugodtan? Nem szórakozni mentem volna. Nekem ez nagyon furcsa. Amúgy hetente jön fel anya unokáink. Szal nem olyan egyedi h feljön
2021. szept. 4. 16:46
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Nekem meg a te hozzáállásod furcsa kérdező. Más is megoldja az életét anélkül hogy másra sózná a gyerekeit.
2021. szept. 4. 16:50
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Undorodsz a szüleidtől de arra jók hogy lepasszold nekik a gyereket? Elég hányinger ember lehetsz ne is haragudj.
2021. szept. 4. 16:57
 8/20 A kérdező kommentje:
Miert mindenki ezzel a szöveggel jön h másra sózzuk a gyereket ha megkeri hogy jöjjenek el a szülők ha hivatalos ügyet kell intézni?vki így oldja mrg vki úgy miért baj ez nem ertem. 4 órát a gyerek sem bír ki amikor egy háznál beszéljük meg a villamossági terveket.
2021. szept. 4. 16:57
 9/20 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve h életünk hazarol van szó 2 gyerek után futkarozni lehetetlen egy építkezésen és balesetveszelyes is uh nem értek veled egyet
2021. szept. 4. 16:59
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
Én megértelek, kérdező. Inkább örülhetne anyukád, h tud segíteni neked. A szeretet erről is szól.
2021. szept. 4. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!