Utálom a párom gyerekét,mert egy életképtelen trehány gyerek 18éves. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy közös kislányunk.2021. szept. 3. 16:36
121/132 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy az lesz a legjobb megoldás ha elmegyünk a lánnyal. Majd idővel megbékél velem. De azt akarom ,hogy neki legyen a legjobb és ne ezt lássa.
2021. szept. 8. 20:27
122/132 anonim válasza:
Kerdezo en kivanom neked es a gyerekeknek , mindkettonek, a legjobbakat! Mert hidd el , hogy ez nem a fia hibaja! Ez a ferfi kuzd valami lelki gonddal, amit fel nem ismer , amihez orvosi segitseg kene! Ezert fusztralt es ideges vagy ,amit mibdket gyerek erez! Ez senkinek sem jo ! Erre ket megoldas van , vagy elmegy a ferjed orvoshoz vagy kulon valnak utjaitok!
123/132 A kérdező kommentje:
Ő pánik beteg amúgy , de akkor sem a kicsin kéne levezetnie,inkább vezesse le rajtam csak ,engem verjen meg,ne a gyerekem. De a legtisztább ha elmegyünk a lánnyal. Elvállunk ,eladjuk a házat és lesz ami lesz. Ettől csak jobb lehet.
2021. szept. 8. 20:36
124/132 anonim válasza:
Mán meg ver is!
Köszönjük neked ezt a kevésbé összeszedett mesét
125/132 anonim válasza:
123. Kérdező... Én már akkor rég leléptem volna ebből a családból, amikor az apa először csak kezet mer emelni a gyerekre. Más kérdés, hogy eleve össze se jönnék egy ilyen emberrel.
126/132 anonim válasza:
"De most komolyan ennyire rossz ember vagyok,ha a saját gyerekm jobban szerettem és én azt akarom,hogy neki legyen jó?"
szerintem nem. nem sajátot szeretni úgy, hogy még problémás is nagyon nehéz, szerintem a legtöbb embernek nem is megy. pocskondiázni nem kéne, mert az téged minősít, de teljesen érthető hogy nem tetszik neked ez a helyzet. viszont szeretetet az apából se lehet kikényszeríteni, ahogy belőled sem. szerintem a legjobb megoldás ebben a helyzetben hogy mindenki fogja a saját gyerekét és megy a maga útján
127/132 anonim válasza:
Az a baj hogy nálunk ugyanez volt. Az ex férjem nem szerette a lányunkat Nem lehet ez ellen mit tenni. Nem lehet kényszeríteni sem neked, sem a lányodnak. Mostmár 26 éves, mai napig rá se hederít, nem hívja, nem foglalkozik vele,sose tette. A lányod szeretni fogja az apját mindigis , egyszer majd rájön hogy nem kéne.
128/132 anonim válasza:
De amúgy ha tudtad hogy ilyen a gyerek, és ha jól értettem az apja börtönbőn volt, akkor minek mész hozzá? xd
129/132 anonim válasza:
Hát van ez igy. A lányod mindig háttérben marad, sőt ha felnő az apuci el fogja várni, hogy majd a lányod is körbe ugrálja mert a testvére cimszó alatt. Ne foglalkozz, a lányod érdekében lépjél te, ameddig nem fog a saját gyermeked is haragudni rád, hogy debilekkel veteted körbe. Sok erőt neked.
130/132 A kérdező kommentje:
Azóta már elváltunk , összepakoltam a cuccainkat a kicsivel és elköltöztünk. Ő kibékült a fia anyjával és összeköltöztek. Nekem sokkal nyugodtabb az életem és a kicsinek is ,már nem is kérdezzi hogy hol van az apja (nem látogatja). Tehát a probléma megoldodott. Lényegében rájöttem ,hogy a gyereknek sokkal jobb lesz úgy felnőni ,hogy nem azt látja ,hogy az egyiknek mindent szabad ,a másiknak semmit. A jelenlegi párom meg apja helyett apja a kicsinek. Tehát lehet egymásra sarat dobálni, senki sem jobb a másiknál. De attól függetlenül ,ez lehetett volna másképp is. Tehát én akkor is azt vallom ,hogy annyira nem súlyos autista a gyerek ,ha tud írni ,olvasni, perfektül megtanulni angolul videokból ,és ha egyszer nézz meg egy végig jászást és azonnal ki akasztja a játékot,mert emlékszik mi merre. Akkor az sem lehet olyan nehézz ,hogy a mikron melyik gombot kell benyomni , vagy hogy a tányér hol van ,vagy hogy kell egy kenyeret megkenni. Nem a gyerek a hibás ,hanem a szülő. Mert a szülő felelősége az ,hogy erre megtanítsa a gyermeket ,mert eljön az a nap amikor nem lesz a gyerek mellett és akkor mit fog tenni az a szerencsétlen gyerek? Itt inkább az volt a baj ,hogy apuka azt hitte hogy majd mindig lesz valaki aki kiszolgálja a gyereket ,mert inkább hagy játszon egésznap ,mert semmire se jó a gyerek szerinte. Pedig értelmes okos gyerek , csak lusta. Én nem is a gyerekre haragudtam ,hanem apukára ,hogy azt hiszi ez így jó,hogy a gyerek semmit sem tanul meg ,mert majd eltartják úgyis és mindent megcsinálnak helyette. Ebben az országban? Vahy egy 16évvel fiatalabb kistesóra bízva ,aki ezek szerint mondjon le arról hogy normális élete legyen? Én csak a gyereket sajnálom. Mert azért apuka és anyuka se él örökké. De kitudja lehet utánna rájön a gyerek hogy valamit kezdenie kell. De akkor már ő se lesz fiatal. Sajnos
2022. szept. 13. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!