Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom a párom gyerekét,mert...

Utálom a párom gyerekét,mert egy életképtelen trehány gyerek 18éves. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy közös kislányunk.
2021. szept. 3. 16:36
 101/132 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, senki nem kényszerített téged arra, hogy egy olyan ember mellett éld le az életed, és szülj neki gyereket, akit utálsz, elhordod mindennek, nem dolgozott, meg még a beteg fiát is szidod olyanokért, amikről nem tehet. A közös gyereketekért maradtál vele, de gondolom, amikor megismertétek egymást, még nem volt közös gyerek, viszont ott volt az autista fia. Most meg panaszkodsz, hogy az apa a lányodat nem szereti. Őszintén szólva, ha én lennék az autista fiú anyja helyében, és ha csak egyszer is meghallanám, hogy így beszélsz a fiamról és a volt páromról, te azt is megbánnád, hogy egyáltalán megtudtad az apa nevét. MINDENKINEK az lesz a legjobb, ha teljesen kilépsz ebből a családi életből. Ha a lányod egy kicsit is okosabb, mint te, akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy majd elszakad az apjától. Ha meg nem tetszik valami, akkor áruld már el nekem, hogy mi a jóistenért szenvedsz egy olyan családban, ahol mindenkit gyűlölsz, és ezzel csak rosszat okozol? Mert igen, a te életedért te vagy a felelős. Mint mondtam, téged senki nem kényszerített. Szerintem érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy hármótok közül (te, az apa és fia) ki a súlyosabb beteg. Én mondjuk nem azt hívnám idiótának, aki bevizel, hanem azt, aki elvállalja, hogy feltakarítja, de közben szidja az atyaistent is, hogy miért kell ezt eltűrnie. Az az idióta, aki olyant csinál, amit nem akar.
2021. szept. 8. 18:38
 102/132 A kérdező kommentje:
Nem kell kommentálni a dolgokat , többet tettem azéft a gyerekért mint az anyja aki hétfőn lelép és csak pénteken megy haza ,és addig a nagyszűlők vigyáznak a gyerekre , mert ugye a bíróság még anno 17éve neki ítélte mert az apa büntetett elő életű és munka nélküli volt ,de igen biztos jobb lesz nekik így... hagyjuk már ezt ...... röhejesek vagytok hogy ennyire felspanoljátok magatokat más életén ,csak azok teszik ezt akiknek úgyanúgy unalmas az élete és nincs jobb dolga mint a frusztrá iót máson levezetni , a volt párodat védenéd?? Te se vagy normális eskü... mi a búbánatos macska füléért védenéd azt az embert akit te 17évvel ezelőtt elhagytál egy másik pasiért ???
2021. szept. 8. 19:18
 103/132 anonim ***** válasza:
79%
Jajajajajaj, valaki nagyon bedurcizott, mert nem adtak neki igazat.
2021. szept. 8. 19:30
 104/132 anonim ***** válasza:
100%
Oke kerdezo! Szoval minden tamadas nelkul, van egy kozos gyereketek , hazatok , te innen ki akarsz szabadulni magadert es a kozos kislanyotokert!mert ugy gondolod ez egy mergezo kornyezet mindkettotoknek. Mi a teendo? Osszepakolod a cuccait a gyereknek es neked vagy az o cuccait ,es vagy te mesz a gyerekkel , vagy o megy amerre lat! Beadod a valast , gyerekelhelyezesi kerelmet , gyerektartasi papirokat , vagyon megosztas eladjatok a hazat ! Vagy valaki kifizeti a masikat ! Mi elhisszuk hogu neked nagyob rossz , de te nem csinalsz semmit , hogy valtozzon!
2021. szept. 8. 19:38
 105/132 anonim ***** válasza:
75%

"többet tettem azéft a gyerekért mint az anyja aki hétfőn lelép és csak pénteken megy haza ,és addig a nagyszűlők vigyáznak a gyerekre , mert ugye a bíróság még anno 17éve neki ítélte mert az apa büntetett elő életű és munka nélküli volt ,de igen biztos jobb lesz nekik így"

Kérdem én, miért, ha ennyire idegesítenek téged ezek az emberek? Te vagy az idióta. Minek foglalkozol olyannal, akit nem szeretsz, és "életképtelen"?

"röhejesek vagytok hogy ennyire felspanoljátok magatokat más életén"

Te kértél tanácsot...

"a volt párodat védenéd?? Te se vagy normális eskü... mi a búbánatos macska füléért védenéd azt az embert akit te 17évvel ezelőtt elhagytál egy másik pasiért ???

Miért ne védeném? Attól, mert elváltak az útjaink, nem feltétlenül kell még haragban is lennünk. Valami nem működött, de attól még nem kívánok a másiknak rossz életet. Legyen boldog végül azzal, akit szeret!

2021. szept. 8. 19:38
 106/132 anonim ***** válasza:
88%

Ráadásul még büntetett elő életű is a férfi...még akkoriban is munkanélküli volt..

Asszonyom... :D maga nem jól választott.

Ami itt a rossz, hogy nem a beteg fiút kéne bántania és mindennek lehordani itt..váljon el, házat eladni, és vigye a lányt magával. Ennyi. Nem kell itt ezen nyafogni már napok óta.

2021. szept. 8. 19:40
 107/132 anonim ***** válasza:
63%
Különben se a páromról szólna ez, hanem a fiamról. (105. voltam)
2021. szept. 8. 19:43
 108/132 A kérdező kommentje:
De úgy a fiadról hogy te sem foglalkozol vele csak felveszed a kiemeltcsaládit meg a gyerektartást? Szegénygyereknek mi veszünk mindig ruhát,cipőt meg mindent mert sosincs neki,mindig kinőtt ruhákat adnak rá ,persze hogy haragszom a gyerekre is mikor megkérem szépen hogy a szennyest a szennyes tartóba rakja és bedobja a fürdőszoba közepére,meg megkérem hogy engedje le a vízet maga után és nem engedi , megkérdem tőle hogy éhes-e azt mondja nem,leülök enni épphogy lenyelem az első falatot megszólal hogy éhes.. ezt azóta csinálja hogy megszületett a huga ,mintha direk idegelni akarna mert féltékeny ,hogy a figyelmem nem csak az övé volt onnantól kezdve ,nem utálom a gyereket csak mérges vagyok rá ,mert tudom hogy direkt csinálja ezt.
2021. szept. 8. 19:49
 109/132 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo ! En nem sokat tudok az autizmusrol ugyhogy ezt a gyerek reszt nem firtatnam! De azt is gondolom , hogy fusztraciobol beszelsz igy rola! Csak a baj , hogy ez sebkibek nen tesz jot! Foleg neked nem!
2021. szept. 8. 19:55
 110/132 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem tesz jót,mert idegelem rajta magam ,hogy szegény lányom hogy fogja ezt megélni ,de attól is tartok ,hogy így ha elviszem az apja lemond róla , és akkor engem fog utálni a lány , hiába kérdi azt meg tőlem hogy az apja ő miért nem szereti? Nekem inkább ez fáj ,hogy a lányom érzi azt hogy nem szereti az apja.
2021. szept. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!