Utálom a párom gyerekét,mert egy életképtelen trehány gyerek 18éves. Mit tegyek?
"De úgy a fiadról hogy te sem foglalkozol vele csak felveszed a kiemeltcsaládit meg a gyerektartást?"
Ne keverd a dolgokat, légy szíves! Én azt mondtam, hogy az anya helyében. Mi közöm nekem ahhoz, hogy az a nő mit csinál?
"persze hogy haragszom a gyerekre is mikor megkérem szépen hogy a szennyest a szennyes tartóba rakja és bedobja a fürdőszoba közepére,meg megkérem hogy engedje le a vízet maga után és nem engedi , megkérdem tőle hogy éhes-e azt mondja nem,leülök enni épphogy lenyelem az első falatot megszólal hogy éhes.. ezt azóta csinálja hogy megszületett a huga ,mintha direk idegelni akarna mert féltékeny ,hogy a figyelmem nem csak az övé volt onnantól kezdve ,nem utálom a gyereket csak mérges vagyok rá ,mert tudom hogy direkt csinálja ezt."
Egyszerű, nem a tiéd a fiú. Semmi nem kötelez rá, hogy gondoskodj róla. Hadd csinálja ezeket az apja. Ha meg zavar téged, akkor rossz férfit választottál, el lehet hagyni. Ugyanis a gyerek az apájé, vele együtt jár, és nem túrhatod ki a családból csak azért, mert szerinted a betegsége lustaság.
"Nekem inkább ez fáj ,hogy a lányom érzi azt hogy nem szereti az apja."
Ez sajnálatos, de ha így van, a szeretetet nem lehet erőltetni, és ezt neked is meg a lányodnak is meg kell érteni.
De ezt a férjemnek is megkell akkor érteni,hogy nem várhatja el azt tőlem,hogy a fiát előtérbe helyezem a lányommal szemben ,meg majdhogynem jobban szeressem őt.
Én megértem ,hogy a szeretetett nem lehet erőltetni,de egy 10éves gyerekkel ezt hogy értessem meg? Hogy mondjam el neki azt ,hogy kicsim megkell értened azt hogy apa téged nem szeret,neki csak a fia van a világon. Ezt hogy magyaráznád el egy gyereknek?
"Ezt meg látja a lány,hogy a bátya mindent elér az apjánál, ő meg fülest kap ha hisztizik valamiért. És csodálkoztok ,hogy haragszok a gyerekre?"
Nem, nem. Ez tévedés. Ez nem a gyerek hibája, hanem az apájé. Az a gyerek tényleg beteg, ezért csinálthatja ezeket, betegeket meg nem lehet felelősségre vonni, ellenben az apával, akinek igenis egyformán kéne kezelnie a gyerekeit.
"De ezt a férjemnek is megkell akkor érteni,hogy nem várhatja el azt tőlem,hogy a fiát előtérbe helyezem a lányommal szemben ,meg majdhogynem jobban szeressem őt."
Hát ne tedd, basszus. Csak nem tart fegyvert a fejedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!