Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom a párom gyerekét,mert...

Utálom a párom gyerekét,mert egy életképtelen trehány gyerek 18éves. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy közös kislányunk.
2021. szept. 3. 16:36
 111/132 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez igy eleg gaz! Muszaj beszelbed a ferjeddel! Nem orditabi ,veszekedni ! Higgadtan elmondani , hogy a lanya igy erez!
2021. szept. 8. 20:04
 112/132 anonim ***** válasza:
82%

"De úgy a fiadról hogy te sem foglalkozol vele csak felveszed a kiemeltcsaládit meg a gyerektartást?"

Ne keverd a dolgokat, légy szíves! Én azt mondtam, hogy az anya helyében. Mi közöm nekem ahhoz, hogy az a nő mit csinál?

"persze hogy haragszom a gyerekre is mikor megkérem szépen hogy a szennyest a szennyes tartóba rakja és bedobja a fürdőszoba közepére,meg megkérem hogy engedje le a vízet maga után és nem engedi , megkérdem tőle hogy éhes-e azt mondja nem,leülök enni épphogy lenyelem az első falatot megszólal hogy éhes.. ezt azóta csinálja hogy megszületett a huga ,mintha direk idegelni akarna mert féltékeny ,hogy a figyelmem nem csak az övé volt onnantól kezdve ,nem utálom a gyereket csak mérges vagyok rá ,mert tudom hogy direkt csinálja ezt."

Egyszerű, nem a tiéd a fiú. Semmi nem kötelez rá, hogy gondoskodj róla. Hadd csinálja ezeket az apja. Ha meg zavar téged, akkor rossz férfit választottál, el lehet hagyni. Ugyanis a gyerek az apájé, vele együtt jár, és nem túrhatod ki a családból csak azért, mert szerinted a betegsége lustaság.

2021. szept. 8. 20:16
 113/132 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába beszélek vele , ő azt mondja másképp szereti őket,a fiát jobban mert ő jobban rászorul a szeretettünkre és még azt mondja ,hogy a lányomat én se szerethettem jobban ,nem kivételezhetek vele,mert a fiának az rossz lenne. De most komolyan ennyire rossz ember vagyok,ha a saját gyerekm jobban szerettem és én azt akarom,hogy neki legyen jó? Tudom hogy rossznak tűnök,hogy így beszélek a gyerekről,de nem ti élitek ezt át mindig ,hogy láttom azt hogy a gyerek megjátsza magát,hogy ő mennyire elesett ,meg elkezd sírni ha az apja rászól,hogy normálisan öltözön fel ne legyen trehány és akkor egyből megkell vigasztalni meg játékot venni mert máskülönben fenyegeti az apját ,hogy többet nem jön hozzá. Ezt meg látja a lány,hogy a bátya mindent elér az apjánál, ő meg fülest kap ha hisztizik valamiért. És csodálkoztok ,hogy haragszok a gyerekre? Persze hogy haragszok rá ,ha én úgy érzem ,hogy direkt csinálja,mintha engem akarna provokolnálni. A lányom meg ha megkérdi hogy ő is játszhat velük boxal akkor az van hogy nem mert te lány vagy menj és babáz. Az apja nem is foglalkozik vele,de a lány rajong érte még így is ,hogy úgy érzi nem szereti. Próbál a kedvében járni mindig , rajzol neki,de megse nézi csak azt mondja rakd le valahova és nyomja tovább a boxot. Ha meg a vacsora nem olyan amilyen ő hiszi megfogja és kiönti és ordibál hogy főzzek mást,hiába van este 9 akkor is neki kell állnom kaját csinálni neki ,mert ő olyankor akar kajálni. Tehát ítéljetek el nyugodtan , nem a pénz miatt voltam eddig együtt vele , mióta a lány megszületett azóta rosszabb a helyzet , ha sírt fel se kelt hozzá, nem vihetem be mellénk az ágyba , inkább a gyerek szobában aludtam egy matracon,higy érezze a kicsi a közelségem. Ha itt a fia akkor is a kicsivel alszok egy ágyban ,ò meg a fiával a mi ágyunkban. A lány sosem aludt még vele, mert a gyereknek nem a szülő ágyában van a helye szerinte. Azért mondom még egyszer nem utálom a fiát ,csak egyszerűen kiborít és haragszom rá és a férjemre is. De nem még mindig a lányomat féltem jobban , hogy ő hogy élné meg azt ha elhagynám az apját és az apja lemondana róla. Szerintem nekem nem tudna megbocsájtani.
2021. szept. 8. 20:17
 114/132 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem inkább ez fáj ,hogy a lányom érzi azt hogy nem szereti az apja."

Ez sajnálatos, de ha így van, a szeretetet nem lehet erőltetni, és ezt neked is meg a lányodnak is meg kell érteni.

2021. szept. 8. 20:18
 115/132 A kérdező kommentje:

De ezt a férjemnek is megkell akkor érteni,hogy nem várhatja el azt tőlem,hogy a fiát előtérbe helyezem a lányommal szemben ,meg majdhogynem jobban szeressem őt.

Én megértem ,hogy a szeretetett nem lehet erőltetni,de egy 10éves gyerekkel ezt hogy értessem meg? Hogy mondjam el neki azt ,hogy kicsim megkell értened azt hogy apa téged nem szeret,neki csak a fia van a világon. Ezt hogy magyaráznád el egy gyereknek?

2021. szept. 8. 20:22
 116/132 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem buntudata van tudatalatt , hogy nem a fiat neveli , hogy nincs ott mellette es ugy kompenzal (eleg unintelligensen ) hogy eltaszitja a lanyat!
2021. szept. 8. 20:22
 117/132 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt meg látja a lány,hogy a bátya mindent elér az apjánál, ő meg fülest kap ha hisztizik valamiért. És csodálkoztok ,hogy haragszok a gyerekre?"

Nem, nem. Ez tévedés. Ez nem a gyerek hibája, hanem az apájé. Az a gyerek tényleg beteg, ezért csinálthatja ezeket, betegeket meg nem lehet felelősségre vonni, ellenben az apával, akinek igenis egyformán kéne kezelnie a gyerekeit.

2021. szept. 8. 20:23
 118/132 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo meg annyit , hogylehet, hogy jobb lenne a kicsi lanynak es neked kulon! Akkor a kislanynak sem kene ezzel szembesulnie ,ebben elnie!
2021. szept. 8. 20:25
 119/132 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy ez is benne van. De az anyja mondta hogy ha betölti a 19-et akkor hozzánk költözhet a gyerek. Akkor meg így nem értem. Ugye még idén suliba jár a gyerek ,addig kap utána pénzt az anyja. Nekem nem lett volna bajom ha velünk él a gyerek,lehet más lett volna a helyzet,lehet ,hogy nem így viselkedne ,lehet hogy önállobb lenne. Nem tudom.
2021. szept. 8. 20:25
 120/132 anonim ***** válasza:
100%

"De ezt a férjemnek is megkell akkor érteni,hogy nem várhatja el azt tőlem,hogy a fiát előtérbe helyezem a lányommal szemben ,meg majdhogynem jobban szeressem őt."

Hát ne tedd, basszus. Csak nem tart fegyvert a fejedhez.

2021. szept. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!