Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a férjem eltiltotta a...

Ha a férjem eltiltotta a lányunkat a szextől, akkor én ki mellé álljak?

Figyelt kérdés
Határozatlan időre tiltotta el. Feszkó is van emiatt. 19 éves a lányunk de nálunk lakik. Baj hogy voltaképpen mindkettejüknek igaza van bizonyos szinten...

2021. aug. 31. 17:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/181 anonim ***** válasza:
14%

49!

”Én kiröhögném a férjemet egy ilyen esetben. :D

És elgondolkoznék azon, hogy jöl döntöttem-e, hogy hozzámentem ahhoz, aki ilyen szinten bele akar szólni a már egy ideje felnőtt lánya szexuális (magán)életébe...”

Szóval te is krva voltál, és teljesen természetesnek tartanád, amit a lányod csinál.

50!

”Kíváncsi lennék te miket csináltál 19 évesen amikor tomboltak a hormonok”

Talán ő nem volt krva.

2021. aug. 31. 19:38
 62/181 anonim ***** válasza:
95%
Valami oka pedig van, ha ebbe menekült, mert ilyenkor olyan nincs, hogy semmi baj a toronyban. Nekem elég kontrollmániás, rideg anyám volt és emiatt menekültem ebbe, meg persze ennek betudhatóan nem is a szomszéd településről való a mostani párom sem-igaz 60 km még nem is a világ vége-.
2021. aug. 31. 19:43
 63/181 anonim ***** válasza:
77%
Ja, ezt el kéne fogadni
2021. aug. 31. 19:48
 64/181 anonim ***** válasza:
93%
Ez marhaság, hogy eltiltunk egy felnőtt embert a szextől. Ilyen nincs. Egyrészt egy 19 éves bőven túl van azon a korhatáron, ami fölött törvényesen szabad szexuális életet élni. Másrészt az is hülye indok, hogy azért nem szexelhet, mert eddig olyanokkal csinálta, akik nem a romantikus partnerei voltak. Nem mindenkinek van szüksége romantikus partnerre ahhoz, hogy a szexuális igényeit kielégítse, még csak nem is képes mindenki romantikus vonzalmat érezni. A férjednek azt javaslom, nézzen utána annak a kifejezésnek, hogy aromantikus. Harmadrészt meg ha szexelni akar az a lány, akkor meg fogja oldani, és a tiltásnak nem az lesz az eredménye, hogy nem fog szexelni, hanem az, hogy titkolózni fog, nem lesz őszinte, és meg fog romlani a kapcsolat közte és a férjed között.
2021. aug. 31. 19:48
 65/181 anonim ***** válasza:
96%
Egy jó pszichológus kéne nektek
2021. aug. 31. 19:50
 66/181 anonim ***** válasza:
93%
A lányotok ígyis-úgyis szexelni fog
2021. aug. 31. 19:51
 67/181 anonim ***** válasza:
93%

#62, te mégis miről beszélsz, vegyél már be egy nyugtatót. Szóval, ha a szülők kufircolnak az nem baj, mert ők a szülők, de ha a lány csinálja valakivel, akkor már rögtön k.rva. Értem. Szerintem elég sok ember csinál ilyesmiket 19 évesen, ha te nem csináltál az a te bajod, ne sarazz másokat azért mert élvezik az életüket.

Egyébként meg miért lennék szerencsétlen? Milyen okon sértegetsz te engem?

2021. aug. 31. 19:55
 68/181 anonim ***** válasza:
93%
75-ös, igen, elolvastam. Nem látok semmi problémát azzal, ha valakinek ilyen igényei vannak, pedig én ennek a komplett ellentéte vagyok, mert abszolút nincs semmi igényem szexre senkivel. Amíg az ember tisztában van a védekezés alapszabályaival, és csak olyan partnerekkel szexel, akikkel kölcsönösen azonosak egymás felé az elvárásaik, addig azzal sincs baj, ha a végigkefél egy egész várost.
2021. aug. 31. 20:08
 69/181 anonim ***** válasza:
91%

Te nagyon buta vagy, sőt!

2021. aug. 31. 20:20
 70/181 anonim ***** válasza:
95%

"De baj van vele. Azért nem érted, mert hugyagyú vagy."

Ez a leglogikusabb észérv, amit fel tudsz hozni? Hát gratulálok.

2021. aug. 31. 20:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!